reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

Weszłam dopiero na BB i nie spodziewałam się takich wieści na szpitalnym:-( As kochana trzymajcie się dzielnie z Karolinką bo musi być dobrze!!! kciuki bardzo mocno zaciśnięte!!!!!!

reklama
Ja tez dziekuje,wlasnie przeczytalam...chcialam zostac,ale jednak uciekam.Bardzo mnie boli podbrzusze i skurcze mnie mecza,ale to nie nowosc,wiec ide sie polozyc :*

U mnie srodek nocy. Przeczytalam wiesci os As. Dzieki za nie dziewczyny!

Fiore, nie przejmuj sie, choc latwiejsze to do powiedzenie niz zrobienia, wiem. A swoja droga, to umialabys sie wyklocic po wlosku? Bo ja nie jestem pewna, czy po angielsku, by mi dobrze poszlo ;) na pewno przygadac bym mogla, ale tak naprawde odpyskowac, to juz nie :p

U nas wciaz cieplo, ale zaczela sie jesien i musze o tym pamietac. Do tej pory uniknelam chorob, ale teraz, jak sie obudzilam w nocy, to boli mnie potwornie gardlo :( nawet przy zwyklym przelykaniu... Oby do rana przeszlo!

As trzymaj się. Kurde nawet mój maż jak mu powiedziałam co się dzieje to się przeją. Byłam dzisiaj na zakupach dla małej i tak jakoś głupio mi było się nimi cieszyć. Dziwne to bo przecież się nie znamy ale człowiek sobie uświadamia że sam może być w takiej samej sytuacji. Ale trzeba być dobrej myśli.

Mam jakieś dziwne uczucie od wczoraj. Wczoraj w nocy Pam miała czkawkę i tę czkawkę czułam na samym dole, jakby w szyjce;| teraz ma czkawkę i znowu ją tam czuję, a raczej w okolicy wzgórka łonowego tak perfidnie pod wzgórkiem.. czemu tam? przecież powinnam czuć to o wiele wyżej...

edit: takie regularne co 2 sekundy "pyk" z ruchem, nie wiem jak to opisac

Mam jakieś dziwne uczucie od wczoraj. Wczoraj w nocy Pam miała czkawkę i tę czkawkę czułam na samym dole, jakby w szyjce;| teraz ma czkawkę i znowu ją tam czuję, a raczej w okolicy wzgórka łonowego tak perfidnie pod wzgórkiem.. czemu tam? przecież powinnam czuć to o wiele wyżej...

Ja mam tak samo, czuję ją tam na samym dole, ale moja jest ułożona główką w dół, więc to chyba normalne.

Witajcie dziewczyny
Przyszłam się przywitać i biorę sie za nadrabianie, bo dwa dni mnie nie było.
Poczytałam wieści ze szpitala i aż się popłakałam, będę się modlić As i wierzę, że wszystko będzie dobrze.

reklama
Ja mojej małej także spodziewam się w maju :) dokłądnie termin na 31 maja jest wyznaczony :) bardzo podoba mi się bycie w ciąży ale z drugiej strony małej nie mogę się doczekać :):)

Do góry