reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

reklama
Trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące&&&&

AS,
trzymajcie się dzielnie! Oby jak najdłużej i najbezpieczniej w dwupaku!

Fiore
, najserdeczniejsze życzenia dla Vaness'ki !!!

Miłej niedzieli dla wszystkich!

Fiore najlepsze życzenia dla córeczki!!

Słonko wyszło więc chłopaki wybierają się pograć w piłkę. Ja leniwie przed laptopem. Tak się zastanawiam co by było gdybym nie miała internetu, i tv.... Pewnie biłabym rekordy w czytaniu książek :happy2:.

Witam się niedzielnie :-)

Piękna, słoneczna pogoda, ale jest straszny wiatr, przez który i ja i mój M chodzimy do tyłu :baffled: Wczoraj zamówiliśmy łóżeczko, nie mogę się doczekać, aż je wreszcie rozłożymy :-D Nad ranem złapał mnie taki skurcz, że noga bolała od kolana aż po palce u stopy, myślałam, że oszaleję :baffled::baffled: Mały właśnie ma czkawkę :-D

Paula - nie wiesz, że mycie okien to wywoływacz deszczu? :-D Ja ze swoimi jeszcze trochę na ocieplenie poczekam, póki co świat za oknem jest jeszcze widoczny :-D:cool2::cool2:

Gia - kiwi pomagało na początku na zaparcia, chyba znowu do niego wrócę :tak::tak:

Wikasik - zdrówka! teraz najlepiej dużo cytryn, herbata albo sok z malin i napar z lipy - ja się ostatnio tym wyleczyłam :tak::tak:

Vanessa - wszystkiego najlepszego!

Miłego dnia :-D

Witam niedzielnie.U mnie za oknem słoneczko ale wieje bardzo mocno.
Kciuki za potrzebujące a w szczególność za AS i Karolinkę dajce radę.
Wikasik dużo zdrówka
Fiore wszystkiego najlepszego dla twojej córci.
Ja się właśnie idę szykować bo idziemy na urodziny do siostry Ł.

Witam, u nas slonecznie choc wietrznie:tak:
As trzymam dalej &&&&&& za Was w dwupaku:tak:
Fiore buziaki dla V z okazji urodzinek:tak:
Pieszczoszka udanych zakupow:tak:
My juz po kosciele i po obiedzie zaraz idziemy do G mamy,a potem moze do znajomych skoczymy jeszcze:tak:
Za wszystkie potrzebujace &&&&&& i milej niedzieli:tak:

a ja po przepłakanym poranku - mąż, nic więcej nie trzeba dodawać, może wieczorem.

Fiore - najlepsze życzenia dla Ciebie (tak w dniu ur dziecka nikt nie pamięta o matce, która rodziła) i oczywiście dla V.! taka już duuuża, jak się trzymasz mamusiu z myślą, że niedługo chłopaka do domu przyprowadzi:>?:-D

Kubusiowa dzieki za odpowiedz;-)ty z zatokami w szpitalu wyladowalas???:szok:ja mam juz nie 1 raz ten problem, ale 1 raz w ciazy niestety. Jst juz lepiej, kataru nie ma tylko lekki bol po jednej stronie zostal , antybiotyk koncze w pon rano i zobaczymy:tak:inhaluje sie, robie oklady i jak narazie na 1 apapie sie skonczylo wiec jakos daje rade. Moj gin tez powiedzial ze lepiej wziac antybiotyk niz chcodzic z nieleczona infekcja:no:

niestety wylądowałam wtedy w szpitalu ale jak tylko bedzie okazja to idz do specjalisty bo nie ma z tym żartów

Anik :-D wiem ale miałam nadzieję... :-p:-D

Fiore dla Vanessy zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń które rodzą się w jej małej główce!!!:-)

Tort+okolicznosciowy+kropek.jpg

reklama
Fiore wszystkiego dobrego dla V;-)
Ale dziś dzień, najchętniej bym sie zagrzebała w pościeli i calutki przespała. Jestem jakaś nieprzytomna.

Do góry