reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Witam się niedzielnie :-)
Piękna, słoneczna pogoda, ale jest straszny wiatr, przez który i ja i mój M chodzimy do tyłu
Wczoraj zamówiliśmy łóżeczko, nie mogę się doczekać, aż je wreszcie rozłożymy
Nad ranem złapał mnie taki skurcz, że noga bolała od kolana aż po palce u stopy, myślałam, że oszaleję 
Mały właśnie ma czkawkę 
Paula - nie wiesz, że mycie okien to wywoływacz deszczu?
Ja ze swoimi jeszcze trochę na ocieplenie poczekam, póki co świat za oknem jest jeszcze widoczny 

Gia - kiwi pomagało na początku na zaparcia, chyba znowu do niego wrócę

Wikasik - zdrówka! teraz najlepiej dużo cytryn, herbata albo sok z malin i napar z lipy - ja się ostatnio tym wyleczyłam

Vanessa - wszystkiego najlepszego!
Miłego dnia
Piękna, słoneczna pogoda, ale jest straszny wiatr, przez który i ja i mój M chodzimy do tyłu

Paula - nie wiesz, że mycie okien to wywoływacz deszczu?

Gia - kiwi pomagało na początku na zaparcia, chyba znowu do niego wrócę

Wikasik - zdrówka! teraz najlepiej dużo cytryn, herbata albo sok z malin i napar z lipy - ja się ostatnio tym wyleczyłam

Vanessa - wszystkiego najlepszego!
Miłego dnia

Witam niedzielnie.U mnie za oknem słoneczko ale wieje bardzo mocno.
Kciuki za potrzebujące a w szczególność za AS i Karolinkę dajce radę.
Wikasik dużo zdrówka
Fiore wszystkiego najlepszego dla twojej córci.
Ja się właśnie idę szykować bo idziemy na urodziny do siostry Ł.
Kciuki za potrzebujące a w szczególność za AS i Karolinkę dajce radę.
Wikasik dużo zdrówka
Fiore wszystkiego najlepszego dla twojej córci.
Ja się właśnie idę szykować bo idziemy na urodziny do siostry Ł.
Witam, u nas slonecznie choc wietrznie
As trzymam dalej &&&&&& za Was w dwupaku
Fiore buziaki dla V z okazji urodzinek
Pieszczoszka udanych zakupow
My juz po kosciele i po obiedzie zaraz idziemy do G mamy,a potem moze do znajomych skoczymy jeszcze
Za wszystkie potrzebujace &&&&&& i milej niedzieli

As trzymam dalej &&&&&& za Was w dwupaku

Fiore buziaki dla V z okazji urodzinek

Pieszczoszka udanych zakupow

My juz po kosciele i po obiedzie zaraz idziemy do G mamy,a potem moze do znajomych skoczymy jeszcze

Za wszystkie potrzebujace &&&&&& i milej niedzieli

a ja po przepłakanym poranku - mąż, nic więcej nie trzeba dodawać, może wieczorem.
Fiore - najlepsze życzenia dla Ciebie (tak w dniu ur dziecka nikt nie pamięta o matce, która rodziła) i oczywiście dla V.! taka już duuuża, jak się trzymasz mamusiu z myślą, że niedługo chłopaka do domu przyprowadzi:>?
Fiore - najlepsze życzenia dla Ciebie (tak w dniu ur dziecka nikt nie pamięta o matce, która rodziła) i oczywiście dla V.! taka już duuuża, jak się trzymasz mamusiu z myślą, że niedługo chłopaka do domu przyprowadzi:>?

kubusiowa19
Aktywna w BB
Kubusiowa dzieki za odpowiedz;-)ty z zatokami w szpitalu wyladowalas???ja mam juz nie 1 raz ten problem, ale 1 raz w ciazy niestety. Jst juz lepiej, kataru nie ma tylko lekki bol po jednej stronie zostal , antybiotyk koncze w pon rano i zobaczymy
inhaluje sie, robie oklady i jak narazie na 1 apapie sie skonczylo wiec jakos daje rade. Moj gin tez powiedzial ze lepiej wziac antybiotyk niz chcodzic z nieleczona infekcja
![]()
niestety wylądowałam wtedy w szpitalu ale jak tylko bedzie okazja to idz do specjalisty bo nie ma z tym żartów
Paula21
Grudzień '07
reklama
Stokrotka812
Fanka BB :)
Fiore wszystkiego dobrego dla V;-)
Ale dziś dzień, najchętniej bym sie zagrzebała w pościeli i calutki przespała. Jestem jakaś nieprzytomna.
Ale dziś dzień, najchętniej bym sie zagrzebała w pościeli i calutki przespała. Jestem jakaś nieprzytomna.
Podziel się: