reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

własnie tata odebral mi wyniki moczu i nawet mam spora poprawe. Białko mi spadło o 1/3 zniknely gdzies bakterie... :szok::biggrin2: no nieźle

reklama
kiolek to super:tak::-).Ja umyłam okno w pokoju dla dzidzi bo takie już było fe,zresztą gdzie indziej też już by trzeba było ale po tym jednym z sił opadłam niestety i siedzę ze stawiającym się brzucholem.

Flaurka nawet mi nie pisz o truskawkach bo gotowa jestem rowerem po nie jechac:-D:-D

mi dzis brzuch stawia sie co chwile ale postanowilam udawac ze tego nie czuje:-D

kikolek ja chyba tez sie za okna zabiore:tak:

Flaurka - wysłałam M. po te truskawki, szczęśliwy to on z tego powodu nie był, ale przecież mi nie odmówi:-D

kilolek- podzieliłabyś się tą energią, bo mnie jakiś leń totalny ogarnął dziś i robię tylko to, co muszę. Super, że wyniki Ci się poprawiły.

Mama przyjedzie przed 19:00, więc opiekę dla Lenki mam, co mnie cieszy.
Ciocia przed chwilą dzwoniła pytać, jak się czuję, bo matka jednego z jej uczniów mająca termin w połowie maja już urodziła w ten długi majowy weekend. Przy okazji nasłuchałam się o przenoszeniu:cool: bo ciocia sama przenosiła ponad tydzień i wody już miała zielone, choć lekarz zapewniał, że ma czekać cierpliwie, bo nic złego się nie dzieje.
Leżę w wyrku i się grzeję, bo mi zimno. Akcji brak, ani jednego skurczybyka od rana nie doświadczyłam. Oszaleć można.

co do zielonych wod to ja z Iwa urodzilam w dniu terminu a juz mialam zielone wody:confused2:

truskawki w tej cenie w biedronce sa od 7 do 9 maja wiec jak jutro pojade na wizyte to zachacze o biedronke:-D

witajcie u mnie zakrecony dzien od samego rana na nogach w biegu. Przed chwila sie dowiedzialam ze moja szwagierka ktora ma termin na 20 maja urodzila coreczke wiec mnie przegonila :-) ale co tam. Mam nadzieje ze po tej dzisiejszej bieganinie cos sie wkoncu rozkreci i juz dzis trafie na porodowke, a jezeli nie to jutro mam sie zglosic do szpitala zaloza jakis cewnik czy cos tam i w srode beda wywoływac porod. Az sie boje bo ponoc po kroplowce bardziej boli. Trzymajcie sie cieplutko, pozniej postaram sie was troche nadgonic.

Fajne porównanie z ta biurokratycznością;-);-)Mam nadzieję, że Franek jak juz dostanie przyzwolenie nie będzie zbyt długo czekać:tak: W każdym razie pakowanie torby niemal skończone, jeszcze ciuszki dla dziecka i pidżamy, których niestety nie posiadam jeszcze;-)Czy do szpitala bierzecie biustonosze do karmienia?
Stokrotka, Biustonosz do karmienia biorę obowiązkowo, wkładki też, chociaż mleko mi jeszcze nie leci:-p.
Jak rozmowa z teściową?

Witajcie majóweczki.

U mnie za oknem szaro, brzydko i mokro i chce mi się spać. Niestety muszę zaczekać aż pies wyschnie po spacerze bo będzie chciał leżeć ze mną. Noc minęła kiepsko. Również z winy psa- jak były upały to spał w łazience bo mu tam chłodniej było. A dzisiejszej chłodnej nocy wpakował się do łóżka i strasznie się rozpychał. No i do tego chyba jednak u siostry był klimat sprzyjający porodom, bo w nocy zaczął mi czop odchodzić i przez to jakaś niespokojna byłam. Ale oczywiście nic więcej się nie działo :-) Zresztą teraz to ja bym chciała do weekendu doczekać bo ten tydzień się chłodno i deszczowo zapowiada a od przyszłego poniedziałku ma być poprawa. Więc rodzić mogę w deszczu i chłodzie ale na wyjście ze szpitala to ja poproszę ładną pogodę.

As- najważniejsze, że się wszystko dobrze skończyło. A złe wspomnienia w końcu się zatrą :) Buziaki dla całej rodzinki.

Majóweczkom wszystkim miłego dzionka życzę. Tym z terminem rozwoju sytuacji, a tym które się nie spieszą jeszcze kilku spokojnych dni.
Katasza, z zapartym tchem czekam na rozwój sytuacji u Ciebie, bo my mamy podobny termin i dopinguję, żeby u Ciebie wszystko dobrze poszło. u mnie czop nadal siedzi na swoim miejscu niestety. Jak ja już bym chciała, żeby się zaczęło u mnie...

Witam i ja juz po sniadanku
My nadal 2 w 1 hehe nie wiem kiedy juz urodze, stracilam juz nadzieje :) na dzisiaj zadnych planow nie mam wiec bede sie wylegiwac na sofie :)

Czarnula, właśnie o Tobie myślałam, czy już się rozwinęła akcja...

Olisia, 41 tydzień! wow!!!

As, wszystkiego dobrego!

Kciuki za wszystkie potrzebujące! &&&&&

reklama
Agasim tak 41 tydzien juz:eek::szok: i najlepsze jest to ze dopiero w piatek mialam pierwsze przepowiadajace skurcze i do teraz cisza.Nic sie nie dzieje

Do góry