anik - moje studia byly w pewnym stopniu interdyscyplinarne. Oficjalnie jestem mgr kulturoznawstwa (przewod doktorski przerwalam
) ale specjalnosc robilam z socjolingwistyki
azula - tez by mi sie przydalo troche potrenowac szare komorki ale stety-niestety malz jest techniczny (inzynier-mechanik) a przez to racjonalny do bolu i jakos przez te klimaty wiecej czytam fachowych poradnikow niz fikcji literackiej
pieszczoszka - noz sie w kieszeni otwiera na taki tekst "ojca" do corki
Ja swoim tez sie nie mam co chwalic
A Twoi rodzice sa chociaz zgranym malzenstwem czy raczej obok siebie?
) ale specjalnosc robilam z socjolingwistyki azula - tez by mi sie przydalo troche potrenowac szare komorki ale stety-niestety malz jest techniczny (inzynier-mechanik) a przez to racjonalny do bolu i jakos przez te klimaty wiecej czytam fachowych poradnikow niz fikcji literackiej

pieszczoszka - noz sie w kieszeni otwiera na taki tekst "ojca" do corki
Ja swoim tez sie nie mam co chwalic
A Twoi rodzice sa chociaz zgranym malzenstwem czy raczej obok siebie?
Jest prawie wpół do dwunastej ,a te meble jeszcze robimy ja trochę piore ZM skręca ,a mi sie tak juz chce spać
(mowie serio, bo my tam z psiapsiola sie szwedalysmy po 3 w nocy czekajac na pierwszy pociag o 5 rano po tym jak zabalowalysmy na koncercie rockowym :-))
bardzo sie ciesze ze u nas obeszlo bez dramatow- nie powiem lubilam cycowanie i bylo mi szkoda ale powoli sie przyzwyczajam i nawet sie ciesze ze moje cycuszki znowu sa moje;-) zawsze zostaje jeszcze nocne cycowanie- w sumie tylko raz ale zawsze cos.
) zawsze wpisujesz tak jak czujesz.