Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć hipcie!
Ja dopijam kawkę i lece do lekarza. W domu wciąż bałagan ale już nieco nabrał sensu, stół wydany potrzebującym zamiast tego mamy ladę barową składaną i komodę na rupiecie, w tym tygodniu sofa odchodzi również, a przyjeżdżają regały. Nie mogę się doczekać żeby wszystko już poukładać
Wczoraj przeczytałam że do 1 roku życia dziecka nie zaleca się stosowania pościeli do łóżeczka tylko kocyk i prześcieradła... czy któraś z was też o tym słyszała?? właśnie miałam kupić młodej zestaw pościeli ale chyba zrezygnuje...
Cześć hipcie!
Ja dopijam kawkę i lece do lekarza. W domu wciąż bałagan ale już nieco nabrał sensu, stół wydany potrzebującym zamiast tego mamy ladę barową składaną i komodę na rupiecie, w tym tygodniu sofa odchodzi również, a przyjeżdżają regały. Nie mogę się doczekać żeby wszystko już poukładać
Wczoraj przeczytałam że do 1 roku życia dziecka nie zaleca się stosowania pościeli do łóżeczka tylko kocyk i prześcieradła... czy któraś z was też o tym słyszała?? właśnie miałam kupić młodej zestaw pościeli ale chyba zrezygnuje...
I jeszcze od oblania kawą dziecko będzie czarnoskóre (ta sama koleżanka i ta sama babcia)
Kuźwa, zaraz się uduszę ze śmiechu...
) i umierałam całą noc, tak mnie k*rwy szczypały i bolały. Wydepilowałam też swoje Miasteczko Rozkoszy i to był chyba ostatni raz, kiedy w ciąży mogłam to zrobić sama...

a co z osłonką na balustradę? też nie?
) a ja tyle lat na to nie wpadłam ;-)