reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

Nanu wrzucę na zakupowy.

Zapominajka- a ty przeciez cc bedziesz miala, cc nie zmasakruje ci nic az tak, ja w szpitalu mialam normalna pizame ze spodniami i dres na dzien, tylko 3 dni po cc trzymaja? ja z malym bylam 5 dni, teraz tez tak kolo tego licze, 3 dni trzymaja u nas po sn

ja po cc rany az jakos specjalnie nie wietrzylam, wiadomo nie ubieralam 10 warstw na to ale nie wietrzylam jakos specjalnie, moze mialam szczescie ze sie zagoilo :) albo nieswiadomie ubieralam sie tak ze i tak powietrze dochodzilo :)

Tak będę miała cc. Ale mi kazali wietrzyć ranę. A pierwszy poród miałam 2 w 1 więc krocze też ekhm.

Majówka jak dla mnie masz wynik ok. Poczekaj na te z krwi, bo może glukometr ma jakies inne właściwości pomiarowe.

reklama
któraś coś mówiła o kłopotach finansowych? ehh...wczoraj dostałam pensje ( wypłata 10 ale moja firma zawsze ciut wcześniej wypłaca) popłaciłam rachunki,kupiłam łóżeczko i zostało mi 100zł na życie,no 120zł...i jak tu przeżyć? kolejny miesiąc na utrzymaniu R.,moja ciąża zagrożona strasznie mi skomplikowała wszystko:no:oby do maja?a najlepiej lipca:baffled:

joj co sie porobiło z tą cukrzyca ciązową :/ dbajcie o siebie dziewczyny

Nanu
a do jakiej szkoły się zapisałaś? Może to ta sama co i ja chodzę, bo ja w tamtych rejonach uczęszczam :)

Ja pochłonęłam olbrzymi talerz zupy warzywnej i zaraz pęknę.
I dziś coś mnie boczki bolą chyba się rozchodzą ale dlaczego boczki? Chciałabym mieć taki ładny brzuch ciążowy a on mi się jakoś tak po bokach rozlewa.

"Szkoła rodzenia"

któraś coś mówiła o kłopotach finansowych? ehh...wczoraj dostałam pensje ( wypłata 10 ale moja firma zawsze ciut wcześniej wypłaca) popłaciłam rachunki,kupiłam łóżeczko i zostało mi 100zł na życie,no 120zł...i jak tu przeżyć? kolejny miesiąc na utrzymaniu R.,moja ciąża zagrożona strasznie mi skomplikowała wszystko:no:oby do maja?a najlepiej lipca:baffled:

To nie jest TWOJA tylko WASZA ciąża. Trudno czasem facet musi spiąć tyłęk i zapracować na rodzinę u nas też nie ma jakiegoś mega dostatku ale na życie jest. Trochę śmieszniej może być na macierzyńskim ale już powiedziała M. że w razie czego musi znaleźć jakąś prace dorywczą na weekend. Trudno. Takie życie.

Ja pier**lę. Wróciłam z zakupów (pomijam, że znów się nadźwigałam jak głupia), chciałam wydać na żarcie niedużo, żeby trochę przyoszczędzić, a wydałam więcej, niż przewidywałam (K*RWAJEGOMAĆ!!!!!!!). Czy Wam też się wydaje, że kupujecie dużo i wydajecie dużo, a w lodówce właściwie nic nie ma? :confused2: Niech już nadejdzie wiosna, bo wydawać 6 złotych za sałatę to chyba trochę kuźwa przesada... :-( Zrobię na obiad bulion albo pieczarkową, bo kupiłam kilogram skrzydeł z kaczki, do tego bułeczki z pieczarkami zapiekane i może mi się nastrój polepszy :-p

citrus mam tak cały czas;/ nie pije nie pale nie wychodzę na miasto a kasy mam mniej niż przed ciążą!! Co piątek wydaje 60 F na żarcie a we wtorek trzeba już dokupować bo nic nie ma ;/ kiedyś wydawałam 40 a w tym bylo jakies piwo albo wino i czasem fajki ...

citrus też mam takie wrażenie przychodząc ze sklepu.

sembo ,ja tam rozumiem noirel i też nie lubie korzystać z konta męża ,choć mam tam stały dostęp.

Nanu to może sie spotkamy ;) bo ja do niej chodzę tylko ja chodze juz od grudnia więc pewnie w innych terminach bedziemy miały spotkania

hehehhe:) nieźle - jaki ten Wrocław mały:p

a zadowolona jesteś?:) ja nie miałam zamiaru iść ale jakoś tak się na nich natknęłam przypadkiem i stwierdziłam,że w sumie.... wiem niewiele, nic nie kosztuje, blisko.... spróbować można:)

reklama
Noirel masakra... Ale jak trzeba to trzeba.

Też mam ciągle pustą lodówkę i nie wiem jak to się dzieje.
Wszystko nie tak ;/

Do góry