Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj Zapo, tak to ja zawsze ujmuję ;-)Myslałam, że po prostu znów w siebie nie wierzysz! Albo mi się znów coś pokićkało....
Ja mam tak ciągle 
Ja bym nie prasowała. Chyba, że jakieś problemy się pojawią.kurcze nie wiem.... ale sa gorące jak wyciągam zaraz po zakończeniu....
framama cudna noc, mimo że 2x sikałam i M mi kołdrę zabierał, ale mogłam się przytulić, śniły mi się jakieś fajne rzeczy...nie chcę już wracać do szpitala chyba że na poród!
natalia z opieką wcześniaków bywa tak i w polscejak mój mały się urodził to w szpitalu nieprzystosowanym mówili "nic już z TEGO nie będzie", ale jak po 5 dniach przewieźli go do Wojewódzkiego na OIOM to tam siostrzyczki go traktowały jak królewicza- piosenki śpiewały, głaskały jak mnie nie było, oliwiły itp, sama byłam w szoku! i tak 3 miesiące
dziewczyny ja mam pytanie- jak łykacie magnez w osobnych tabletkach (np ty Nanulika) to dodatkowo też łykacie witaminy? bo tam w składzie też jest mg... trochę się boję przecholować bo mam ale przedawkowanie też nie dobre
citrus a ty z jednej strony chcesz mieć pewność a z drugiej widzę że do domu uciekać! Kochana oni po prostu się boją że jak fenoterol raptownie odstawią to mogą byś skurcze- tym bardziej że coś tam już miałaś! fenoterol najlepiej zmniejszać podobno więc wyluzuj i pomyśl że w razie czego jesteś pod opieką, lepsze to niż dojechać do domu i zaraz do nich wracać!
i w sklepie wozkowym - wozek wybrany, ale o tym w zakupowym