Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w pierwszej ciąży też chyba z raz czy dwa przed samym porodem się skusiłam.ale R. mówi że nie ma takiej opcji...On chyba serio się boi:-( ale ostatnim czasem zauważyłam że bardziej mnie przytula i coraz buziaka gdzieś tam posyła,więc albo zaczyna już tęsknić za bliskością (chociaż tulimy się non-stop i ciągle leżąc trzymamy się za ręce) albo jakieś hormony mu się zmieniają do przyjęcia dziecka,bo się strasznie pieścić zaczął.no i coraz bardziej mnie rozpieszcza i dba,kurcze aż w szoku jestem,mam nadzieję że to nie takie chwilowe tylko pozostanie na dłuuuugo:-)
ja chyba nie,chyba nie dam rady,gdybym wiedziała ze ta ciąża leżąca też bym się długo zastanawiała.chciałabym jeszcze jedno dziecko,ale jakby ciąża była normalna,chodząca i bez stresu...chyba musiałby R. ładnie poprosić żebym się zgodziła jeszcze raz to prze...leżeć...:-(my dziś wcześniej wstaliśmy bo jestem sama i małego musiałam przygotować, zaraz przychodzi rehabilitantka z logopedii. strasznie spać mi się chce...
noelle ja się pytałam dra o te żebra- normalna przypadłość ciązowa, wszystko się rozciąga a resztę dziecko upycha... nie da rady nic z tym zrobić. i tak lepiej mają chodzące bo jak ja leżę to ugniata mi się jeszcze bardziej...
sembo a te mrowienie pod piersią to może też żebra??
Aniaczek GRATULACJE-- mamy ten sam termin więc obie dziś już jedną nogą jesteśmy w 32 tygodniu!!
wikki o tych 6 tyg przed i 6 tyg po bez seksu to pisałam wg zaleceń lekarzy ginekologów. po porodzie zależy od tego jak się goi i czy boli. ja po cc nie mogłam ze 3 miesiące!! a po córce sn ok 3-4tygodnie. próbowaliśmy wcześniej ale mnie bolało.
a przed porodem chodzi o wywołanie ale macie zamiar to stosować? w ostatniej ciąży leżałam to nie mogliśmy ale przy córce czadu dawaliśmy na maksa do końca a i tak 10dni po terminie urodziłam!! wszystko zależy jaka ciąża..
...i po cc tez dwa tygodnie..

kiedy to zlecialo..
mam nadzieje, że u mnie jakoś szybciej się zagoi. A przed samym porodem na pewno poszalejemy a co 
), gratuluję świetnych wyników sklepu! To się ceni 

kurcze ja nic normalnie nie moge
oj co ja bym dala,zeby moc sie zamienic chocby na 1 dzien z malzem,zobaczyl by co i jak