Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chociaż ej! Tortille pszenne... możesz z nich zrobić nachosy! (cholera wie, co dodają do kupnych) Robiłaś kiedyś? Potrzebna jest tylko mąka, olej / oliwa z oliwek i gorąca woda. A pewnie któryś z Twoich dipów (nie pamiętam, jakie robisz) nie ma w sobie nic zwierzęcego, więc zawsze to fajna przekąska 
noirel o matko!to może ja też na adrenalinie jechałam po cesarce i dlatego nic mnie nie bolalo. aaa byłaś u kosmetyczki?
dziś na 16 się zapisałam,o ile R. zdąży wrócić z pracy i mnie zawieźć 
Dzień dobry;
u mnie sypie śnieg ( ale to nic nowego). Znowu mi niedobrze po śniadaniu i jakoś tak.
.
jeszcze z tydzien i moge rodzic...a co:-) Wszyscy ,ze mna na czele,byliby zadowoleni
Sembo, warzywa i owoce to dla weganki świetny pomysł, bo nic innego raczej nie wymyślisz, we wszystkim coś zwierzęcego się znajdzie...Chociaż ej! Tortille pszenne... możesz z nich zrobić nachosy! (cholera wie, co dodają do kupnych) Robiłaś kiedyś? Potrzebna jest tylko mąka, olej / oliwa z oliwek i gorąca woda. A pewnie któryś z Twoich dipów (nie pamiętam, jakie robisz) nie ma w sobie nic zwierzęcego, więc zawsze to fajna przekąska
![]()