Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurde nawet siedziec sie nie da.normalnie zaczynam powoli panikowac bo nie wiem czy to przepowiadajace czy nie
werandowania!Ja w styczniu z Zuzka po 5 dniach wychodzilam.Wiec jak bedzie ladna pogoda to bym od razu ruszyla chetnie.Jak to jest?Jak Wam mowili na SR?
Ale nie jest to przyjemne, absolutnie

Nanu jako doswiadczona(az zanadto)w temacie i pouczona przez polozna podpowiem jeszcze dluuuga kapie.Minimum 20minut w wannie z milym zapachem i ciepla(ale nie goraca) woda.Powinno pomoc.A pozniej leniuchowania ciag dalszy bo jak pomoze to i tak powinnas polezec!A jak nie macie wanny to prysznic.Woda dziala wyciszajaco.Jak po takiej kapieli i no-spie nie przejdzie to ktg.
Citrus ostatnio szczescie Ci sprzyja!Gratulacje!
Mnie data zadna nie przeszkadza.Najwazniejsze zeby Malenka byla zdrowa,porod przebiegl bez komplikacji i zebysmy jak najszybciej byli znow razem w domu!A czy to bedzie 10-ty "smolenski" czy jakakolwiek inna data-nie robi roznicy!
Dziewczyny jak jest ze spacerami?Jak by byla ladna pogoda to ja bym poszla od razu.Dzisiaj zaczelam szukac ale w internecie same bzdury znalazlam. 2-3tygodniewerandowania!Ja w styczniu z Zuzka po 5 dniach wychodzilam.Wiec jak bedzie ladna pogoda to bym od razu ruszyla chetnie.Jak to jest?Jak Wam mowili na SR?