Dzień dobry wiosenne pączuszki !!!
Kaja jak to cudownie że maluchy za chwilkę będą w domu !! A badaniem słuchu sie nie przejmuj... przeciez te normy ustalone sa dla dzieci urodzonych w terminie, a nkladki aparatu dostosoane do większych uszek !!! Napewno wszystko będzie dobrze !!
Zapo ahhh ... nie powiem że Ci trochę zazdroszę że już dziś malutka będzie z Tobą. Trzymam kciuki żeby wszystko było jak najlepiej &&&&&&&&&&.
Dziewczyny po wczorajszym roboczym dniu padłam o 20.30

i poza małymi incydentami obudziłam się ... uwaga ... o 6.45

normalnie szok !!

Fakt ze nie udalo mi sie wczoraj zrobic wszystkiego (nie dalam rady z kwiatkami na balkonie i odwiedzeniem nowego lumpka) ale dumna jestem że reszta się udała
Powiem Wam, że po wczorajszych wyczynach dziś w nocy kilka razy myślałam że chyba się zaczęło... jakies dziwne kucia, skurcze, bulgotania ... ale po ok godzinie wszystko minęło. Mój P. tak się podekscytował że dziś rano stwierdził że jest rozczarowany

bo miał nadzieję że już dziś zobaczy synka ... takie kochane to było...
Dziś sobie trochę odpuszczam. Ok 11 wybieram sie po stanik do karmienia (tylko tego brakuje mi w torbie) i na pierwsze w moim życiu ktg. A pozniej usiade sobie na balkonie i bede sie rozkoszowac słoneczkiem :-)