jak juz to hurtowo w grupie razniej, ciekawe ile z nas do maja zostanie, pewnie polowa bedzie juz po
fiolkowa- trzymam kciuki
magart- jesli niania takie numery odstawia to zrezygnujcie, do niani trzeba miec zaufanie w koncu jest z twoim dzieckiem... ja bym juz wiecej nie dala jej dziecka jesli klamie co z nim robi i gdzie z nim jest
Elajar- na pocieszenie, moj syn ma 3,5 roku a przespal w swoim zyciu moze z 5 nocek... ale tak serio do dzis kilka razy w nocy wstaje, a w polowie nocy wedrowki do naszego lozka...
Zapominajka- nie wiem czy pisalas czy ja moze przeoczylam, jak Igorek zareagowal na siostre i jak teraz sie wobec niej zachowuje? na zdjeciu fajnie razem wygladaja ale jak to u was w praktyce?
apropo brodawek- wczoraj w szpitalu mi powiedzieli ze maja specjalna usluge dla zmasakrowanych mam i lecza brodawki laserowo, i blizne po cc tez, jedna sesja kosztuje 8 euro wiec jak mnie cora zmasakruje to sie chyba skusze
Framama- no takie skojarzenia ma moja polozna co do tych wod

mi tam tez bananami nie pachnialo no ale skoro dla niej to zapach bananow...
kartagina- no po tym lezeniu wielomiesiecznym i ciezkim porodzie to poboli pewnie, ale trzymam kciuki by jak najszybciej wszelkie bole ustaly