Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Sprawdzonym sposobem poradzę Ci "PATELNIĄ GO!!!!!!!!!!!"
i szczerze mam jej już dość. Rozsiądzie się księżniczka na kanapie i trzeba jeszcze wokół niej skakać, podać śniadanko, obiadek i kolację ... jak ja nie znoszę takich ludzi. I żeby nie było - ja jej do siebie nie zapraszałam - tylko przyleciała tu na jakieś wesele i potem miała jechać do jakiejś koleżanki ale ta ją wystawiła i wprosiła się do mnie (siedzi już od poniedziałku
).
(jak wyszłyśmy z domu to mówię, że trzeba kupić bilety ... a ona tylko potwierdziła "tak, tak trzeba
" i nawet nie weszła ze mną do sklepu 
... a potem na Starówce mówię że może byśmy poszli na jakieś lody ...;-) ... i pytam na jakie mają ochotę (były z nami jeszcze moje dziewczyny i ich koleżanka) no i te moje dziewczyny sobie powybierały po czym moja kuzyneczka stwierdziła, że "ONA DZIĘKUJE I SOBIE KUPI LODA";-) - i zapłaciła oczywiście tylko za swojego 
Jak to dobrze, że Was mam i mam się komu wyżalić 
Ale wprowadzilam zasade,ze to tatus kapie dzidziola.I koniec.Przewinac tez potrafi a mnie zawolal ostatnio,ze Malizna ma pelna pieluche!!!No zesz ***~~~*** !!!!
Wiec zmienil po "delikatnej sugestii" i glupie pomysly juz sie ulotnily.
Najchetniej bym dospala razem z nia.Ale dzisiaj nie dam rady.I jeszcze kawa sie skonczyla!HELP!
Takich epizodów mogłabym opowiedzieć mnóstwo!
No odkładam... żeby nie poczuła się odrzucona 

ale by się zdziwiła
.
tyle roboty ..........