Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam
Camel-mam pytanko: na zdjeciu widze łóżeczko bez ochraniaczy. Czy Twój synek nie kręci się w nocy? Bo moje dzieci spią w poprzek i do góry nogami, poobijałyby sobie głowy....
Aneta85 - nie stac mnie na prywatny szpital, a ten w ktorym rodziłam rzeczywiscie odradzam wszystkim. gdyby nie to ze prywatnie chodzilam do gina i ze polozna mialam swietna to pewnie bym jeszcze gorzej zniosła poród.
Ale Twoja połozna tez sie nie popisała skoro odeszła przy 8 cm. Moja na szczescie była w zasiegu reki cały czas (a nie dałam w łapę ;-))
Aneta mam ostatnio podobny problem. Mlody sie budzi różnie miedzy 6-8. Wieczorem je ostsanią butlę o 19-20. Teraz robię mu po 140 ml. Do niedawna jeszcze jadł 100. Teraz czasami zje 120, rzadko do dna. W nocy jak się przebudza to dostaje cyca ale nie sądze, ze jest to jedzenie. Po prostu potrzebuje poczuć coś w gębieU nas młoda mleka nie chce pić. Ma ktoś tak? Wczoraj wstała gdzieś o 7(w nocy o 3-4 zjadła 180ml) , mleka niet (jestem do tego już przyzywczajona że dopiero o 9-10 zjada pierwszą porcję), a tu o tej porze nic. W końcu o 11 dałam jej pół słoiczka groszku. A potem dopiero o 16 zjadła łaskawie 180 ml mleka. I potem już na noc przed 20 mniej niż 150ml.