reklama
Kooska to ciąg dalszy imprezy roczkowej?
U nas dzisiaj pojawil się zaległy ząb. W końcu bedzie miał parzyscie i symetrycznie bo brakowało mu jednej dolnej dwójki.
Właśnie najlepszego na dzień dziecka dla całej naszej bandy.
Camel jaki w koncu kupilas mlodemu kask? Dostaliśmy ten fotelik. Nie wiem kiedy będę teraz ns rower mogls pójść (tez wymaga odświeżenia) ale przygotować się trza. Uwexa wzielas?
U nas dzisiaj pojawil się zaległy ząb. W końcu bedzie miał parzyscie i symetrycznie bo brakowało mu jednej dolnej dwójki.
Właśnie najlepszego na dzień dziecka dla całej naszej bandy.
Camel jaki w koncu kupilas mlodemu kask? Dostaliśmy ten fotelik. Nie wiem kiedy będę teraz ns rower mogls pójść (tez wymaga odświeżenia) ale przygotować się trza. Uwexa wzielas?
Ostatnia edycja:
Filipiamama
Fanka BB :)
Kurcze, czekam na pobudkę i zastanawiam się co by tu z Filipem zrobić w Dzień Dziecka.
Ewcia, jest coś fajnego w naszym mieście, czy jestem skazana na teściów i ich trajkotanie nad uchem?
Ewcia, jest coś fajnego w naszym mieście, czy jestem skazana na teściów i ich trajkotanie nad uchem?
Tak jakby ciag dalszy, bo jeden znajomy ktory nie mogl byc na urodzinach, przyjezdza dzisiaj. A reszta to po prostu niedzielne odwiedziny 
Tu nie obchodzi sie dnia dziecka. Sama tez jakos silnie nie jestem przywiazana do tej tradycji. Ale wszystkiego najlepszego dla dzieciaczkow
Tu nie obchodzi sie dnia dziecka. Sama tez jakos silnie nie jestem przywiazana do tej tradycji. Ale wszystkiego najlepszego dla dzieciaczkow
evi26
Hej mamusie , my już po imprezie ,wszystko fajnie wyszło poza pogodą bo lało i było strasznie zimno musieliśmy siedzieć w domu
A tak poza tym jestem padnięta po całym tygodniu harówki przeprowadzkowo-urodzinowej goście dopiero pojechali a ja ogarniam trochę chatę po gościnie .
Filipiamama - niestety rodziny się nie wybiera ,moje relacje z ojcem też nie za bardzo on zawsze miał swój świat i dzieci go nie interesowały jego osoba dla niego była najważniejsza i tak jest do dziś.
MOC CAŁUSKÓW DLA WSZYSTKICH DZIECIACZKÓW Z BB :*
A tak poza tym jestem padnięta po całym tygodniu harówki przeprowadzkowo-urodzinowej goście dopiero pojechali a ja ogarniam trochę chatę po gościnie .
Filipiamama - niestety rodziny się nie wybiera ,moje relacje z ojcem też nie za bardzo on zawsze miał swój świat i dzieci go nie interesowały jego osoba dla niego była najważniejsza i tak jest do dziś.
MOC CAŁUSKÓW DLA WSZYSTKICH DZIECIACZKÓW Z BB :*
Evi to Ty jeszcze po tej przeprowadzce impreze u tesciowej zrobilas? No niezle.
Filipia moj m.na dzien dziecka przygotowal to samk co na dzien matki czyli nic. Jesteśmy u mojej mamy na wsi. Tyle dobrze ze mielone na obiad były
Filipia moj m.na dzien dziecka przygotowal to samk co na dzien matki czyli nic. Jesteśmy u mojej mamy na wsi. Tyle dobrze ze mielone na obiad były
camel
My dzis w domku bo pogoda ze leb urywa...
Ewcia..uvexa kid II chyba sie nazywa, z rybkami...leciutki bardzo..wiec polecam...
Evi..kurcze dalas rade jeszcze z impra
Moj a kupil wczoraj jaskowi traktura z wadera...tak o.... Jutro nam tatus wybywa na 4 dni...
Ewcia..uvexa kid II chyba sie nazywa, z rybkami...leciutki bardzo..wiec polecam...
Evi..kurcze dalas rade jeszcze z impra
Moj a kupil wczoraj jaskowi traktura z wadera...tak o.... Jutro nam tatus wybywa na 4 dni...
Ja po prostu juz mojemu dziecku przestaje kupowac zabawki. Wszystko ale to wszystko ma w dupeczce. Za to przedmioty uzytkowe, ktore na pewno nie sa przeznaczone do zabaw to ło matko. Wlasnie stoczylismy wojne jego darcie japacza mi do ucha kontra moj stoicki spokój. Poszło o gąbkę do mycia samochodu ktora cala sciekla na jego ubranie podczas gdy byla radosnie konsumowana. Nastepnie do kompletu doszedl gliniany kubek ktorym to uderzal o miche z ktorej je pies, oraz rzeczona miche ktora wazy 1/5 wagi jego ciała a on ja walecznie podnosil do gory. W ogole uwielbia dźwigać ciężary, az steka i sie wytęża...a ja sie boje o tfu tfu jakas przepukline. I tak on sie wkurzył ja zaparlam i z 20 min beczal az mu gluty szły. Uff macierzyństwo.
reklama
camel
To charakterny Leoncjo...moj wymuszq ostatnio placzem wszystko... A jaki ewcia ten ala biegowy kupilas...probowal cos.l
Podziel się: