Camel a co oni Ci tam powycinali??? Camel popieram i daj znac jak Cie dopingowac, ja wszystki proponuje diete cukrzycowa dla kobiet w ciązy, jak gadam ludziom , że nie przytyłam w ciązy ani kilograma to patrza na mnie jak na idiotkę, szkoda,że karte ciązy mam w szpitalu wojewodzkim, bo bym ją ogólnie udostępniła, ostatnio na studiach jedna laska gadała że 10 kg to zdecydowanie za malo w ciązy , jak jej powiedziałam że ja nic, i że mój lekarz powiedział że ok to chyba miała mnie za konfabulantkę a był moment że na kolejnej wizycie wazyłam mniej niz na wczesniejszej, az sama sie wystraszyłam czy z małym wszystko ok i dopytywałam mojego lakarza, powiedział, że bez obaw, choc on to urodzony optymista, a ja serio nie mialam w planach isc na rekord i chudnac w ciązy tylko sciesle stosowałam poleconą mi przez dietetyczkę w szpitalu diete cukrzycową..
Fifcia Ty to narazie sie wyśpij,bo wiesz jak jest i podziwiam że Ty zamiast leciec pod kołdre, to zasiadasz do neta, moze jeszcze sie nie przyzwyczaiłas po fifiastym do luksusu snu, ale ciesze sie , ze jestes i ze go nie potrzebujesz