Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Karlaczek wypoczywaj, musi być dobrze.
Citrus też jestem w szoku z tą siarą, wydaję mi się, że za wcześnie, ale w sumie nie mam doświaczenia.
Ja to nawet jak są wyprzedaże jeszcze nie chodzę na stoiska dla dzieci, może chociażby dlatego, że nie mam żadnego dziecka jeszcze i nie mam potrzeby, a jak na razie mnie nie ciągnie.
Kaja witaj z powrotem, cieszę się, że podróż szczęśliwie zniosłyście, chciałam wyjechać jeszcze w tym roku na jakieś wakacje, ale moje Ginn chyba jest starej daty, bo powiedziała, że to jest wykluczone, że niby podróż samolotem, zmiana klimatu itc, Postanowaliśmy z M, że zobaczymy, ocenimy po kolejnej wizycie jak się wszystko będzie rozwijało, jeżeli jednak odrzucimy wczasy zagraniczne pojedziemy w góry na kilka dni, które też kocham.
Sembonzakura mi też w przyszłości marzy się domek z ogórdkiem poza miastem, ale na razie musimy pocieszyć się 42 metrami, ale najważniejsze, że własnymi.
Dziewczyny pytałam co sądzicie o oczyszczaniu twarzy u kosmetyczki w czasie ciąży? Nikt nie ma zdania?
, dzisiaj slyszalam ze spokojnie i nawet jest to bardzo polecane, chociazby zeby sobie nastroj poprawic, w klinice urody mowili rano, na tvn style, ze sa specjalne zestawy kosmetykow nawet dla ciezarnych itd