reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Dzien dobry dziewczyny! Ja juz w drodze do pracy,koniec laby...

Agara - plec to chyba ok 20tc,no chyba ze sie ma farta to moze wczesniej...

Mnie potwornie ciezko sie dzis wstawalo,ciemno,mgly,brr......

Juz ciut lepjiej,dobudzam sie... milego dnia i kciuki za wizyty!

reklama
dziewczyny krwawiła któraś z was po stosunku? Mi się właśnie dziś zdarzyło i jakoś się tak bardzo nieswojo z tym czuję ...

Mi się to wczoraj przydarzyło, normalnie się poryczałam, ale ta krew była taka jasna, więc z tego co czytam to pewnie było obtarcie.

Citrus stoooooooooooooooo lat :)
images

Ostatnia edycja:
Dzień dobry wszystkim!
Citrus najlepsze życzenia!:-)
Agara, chłopaków ponoć łatwiej można dojrzeć. Mojego syneczka dzwoneczek był już widoczny w 16 tygodniu, a po miesiacu dostałam fotkę nie pozostawiajaca wątpliwości.
Zapominajka, z ta odwaga to w sumie taki troche zbieg okoliczności:skończyłam studia, troche popracowalam w zawodzie i doszłam do wniosku,ze moje życie w Polsce troche ograniczone jest. Pracowałam w międzynarodowej firmie i tak naprawdę rozmowy z ekspatami zainspirowały mnie. A ze nie miałam wówczas większych zobowiązań, ruszylam przed siebie. Pytałam o Twoja koleżankę, bo bycie niezależnym pozwala na faktyczne skupienie sie na poznawaniu, uczeniu sie kultur, języków.Kiedy masz dzieci, a przez 6 miesięcy w roku temperatury przekraczają 35 stopni w cieniu (którego dużo nie ma:-), to żal,ze zamiast w parku, na rowerze czy na placu zabaw dzieci przesiadują w klimatyzowanych pomieszczeniach.Dlatego najczęściej całe wakacje spędzamy w Pl. Dobrze,ze chociaż mamy taka możliwość:-) Wtedy dużo spacerujemy i siedzimy na świeżym powietrzu. Ale przyznaje, życie w odmiennej kulturze ogromnie poszerza horyzonty.
Citrus, okolice, które wymieniasz to nasi 'sasiedzi', bardzo blisko, ale na forum wolałabym nie doprecyzowywac. Mam nadzieje,ze zrozumiesz:-)
Tymi lekkimi krwawieniami naprawdę nie ma co sie przejmować, to normalne.Trzymam kciuki,zeby szybko przeszło!

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie wszystkie MAJÓWECZKI:) jestem obecnie w początku 12 tygodnia ciąży, termin mam na około 10 maj 2013,
mam 24 lat, nasze maleństwo jest owocem udanej podróży poślubnej w górach:) i zarazem przemiłą niespodzianką dla wszystkich :) obecnie jestem na zwolnieniu 2 tyg, gdyż w 10 tyg miałam małe krwawienie i byłam w szpitalu na obserwacji, z dzidzią wszystko jest dobrze":) biorę luteinę i mam odpoczywać, jestem dobrej myśli , że z maleństwem będzie wszystko dobrze, na wizytę wybieram się po 1 listopada.

Dziękuję, dziewczyny! Uwielbiam mieć urodziny, naprawdę. Są ludzie, którzy niespecjalnie przykładają do nich wagę, ale ja lubię raz w roku czuć się wyjątkowo, trza korzystać w końcu :-)

George, rozumiem :) Mapę mam, jak to mówią, "obcykaną", więc w okolicach się dobrze orientuję. Wybacz jednocześnie moją dociekliwość, zapytałam, bo jestem mocno zainteresowana bliskowschodnią polityką, więc aż mi się gęba uśmiechnęła, gdy napisałaś, że jesteś z tamtych okolic :-p

Citrus, spoko, nie ma w tym przesadnej dociekliwosci, tylko z pewnych powodów ja sie nie ujawniam ;-) A jak masz ochotę podyskutowac, możemy na priva:-)

A póki co enjoy your special day!

reklama
Do góry