Jak najbardziej hormony. I takie niewypadajace i piekne beda cala ciãze.. A potem zaczniemy się sypac..
Pocieszające

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak najbardziej hormony. I takie niewypadajace i piekne beda cala ciãze.. A potem zaczniemy się sypac..

Pocieszające![]()
..
). Taki podwójny weekend, cudnie! Może się wyśpię, nadrobię serialowe i książkowe zaległości, ugotuję coś przyzwoitego (dziś powiedziałam W., że jak wróci, to ma sobie zblanszować brokuła i zrobić z niego sałatkę z mozzarellą i czym tam chce, bo mięsa nie mam jak zrobić. Mnie zostają kanapki, cudownie pracować na popołudnie
). O, a tak w ogóle, to u mnie na rynku jest sklepik z nabiałem - fantastyczny sklepik, mają sery kozie, owcze, Bóg-wie-jakie-jeszcze. W sobotę kupiłam ser gouda z wasabi, w kolorze ZIELONYM. Chryste, jaki pyszny! Jak ja uwielbiam sery...