• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Ech... właśnie wyszłam z jednego z obserwowanych przeze mnie blogów. Wyobraźcie sobie, że ludzie na poziomie, wykształceni, zamieścili zdjęcia z kąpieli swojej małej córeczki, KTÓRA NA ZDJĘCIACH JEST NAGO. Od góry do dołu :dry:Dlaczego ludzie nie mają wyobraźni? DLACZEGO? Dlaczego pokazują zdjęcia swoich nagich dzieci na PUBLICZNYM blogu, który może znaleźć KAŻDY? Przecież zboczeńcy tylko na to czekają ://// A głupie baby szczęśliwe, że "jakie ładne dziecko". Jasne, ładne, ale wolę się nie zastanawiać, co z tymi zdjęciami może zrobić ktoś chory :no:

ja musze przyznac ze generalnie jestem raczej przeciwna umieszczaniu zdjec dzieci w necie, raz ze nie wiadomo czy nasze dziecko kiedys by sobie tego zyczylo, dwa ze co raz jest w necie to zostanie tam na zawsze, a juz zdjecia bez ubranek to wogole bezmyslnosc rodzicow

Witam
Ja juz po eskapadzie po lekarzach, czuje sie jakby mnie walec przejechal, za chwile wypluje pluca taki mam kaszel, a o USG w odpowiednim watku. Mam szpital w domu, mala tez chora, domowe sposoby na nic sie zdaly, wiec rady nie rady pozostal antybiotyk.

Citrus ja tez nie moge zrozumiec takich ludzi, ale chyba niektorzy nie potrafia myslec i wklejaja do sieci co tylko sie da kazde zdjecia. Sa tacy co na swoich blogach stronach na FB wklejaja swoje nagie dzieci i nie zauwazaja ryzyka jakie niesie internet.

Zapominajka daj znać jak pieluszka, bo też jestem ciekawa.

Mam pytanie, bo dziś odebrałam wyniki moczu i oprócz licznych bakterii z którymi zreszta od początku ciąży się zmagam, to dodatkowo wyszły mi leukocyty i świeże erytrocyty ponad normę. Miała może któraś podobną sytuację? Wizytę mam dopiero za tydzień chciałam jutro iść na basen ale chyba się wstrzymam.

Mam pytanie, bo dziś odebrałam wyniki moczu i oprócz licznych bakterii z którymi zreszta od początku ciąży się zmagam, to dodatkowo wyszły mi leukocyty i świeże erytrocyty ponad normę. Miała może któraś podobną sytuację? Wizytę mam dopiero za tydzień chciałam jutro iść na basen ale chyba się wstrzymam.

Wiki leukocyty swiadcza o stanie zapalnym w ukl moczowym np w pecherzu, a duzo tych leukocytow masz, u mnie zdazalo sie nawet do 25 w polu , zazwyczaj wtedy cos na zapalenie pecherza dostawalam i dodatkowo polecam jesc duzo zurawiny w postaci swiezej, suszonej, lub soku, zakwasza mocz i uniemozliwia namnazanie sie bakterii i w ten sposob zmniejsza stany zapalne

Dziewczyny a właśnie bo tak sobie dziś rozmawiała z koleżanką na temat porodu i mam pytanie bo ja chce rodzic SN ale chcialabym w wannie i teraz pytanie czy któraś rodziła w ten sposób i czy to fakrycznie pomaga trochę??

reklama
Nie rodzilam w wannie tylkp slyszalam ze jest latwiej no i dla malenstwa porod w wannie nie jest takim szokiem jak zwykly mozesz sprobowac tak rodzic jesli stwierfzisz ze to nie dla ciebie zawsze mozesz zmienic pozycje porodu czy tez w tym wypadku zmiane "srodowiska" porodu ja jestem raczej typem prysznicowym i chyba porpd w wannie nie bylby dla mnie
ale do maja mamy jeszcze duzo czasu na przemyslenia a zycie i tak wiekszosc planow samo skoryguje

sorry za literowki z tel pisze :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry