Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dlatego skoro teraz tak mam to nie wiem jak to będzie w 4 czy 5 miesiącu kiedy to chyba zachciewa się bardzo jeść
szok skąd to się bierze. Znów mam przepisany antybiotyk w czopkach na 20 dni.eklerkaa- znam ten bol z marudzeniem dziecimoj tez ma ciezki marudny charakter do tego moj m pozwala malemu na wwszystko i to ja zawsze do pionu sprowadzac musze
u nas staramy sie jednak zawsze tlumaczeniem i rozmowa rozwiazywac wszelkie problemy, jesli maly marudzi krzyczy itp to ma prawo nie tlumie tego i czeka az sie uspokoi by z nim porozmawiac, wiadomo w noc jest od spania i ciezko z humorami dziecka ale taki zywot rodzica
![]()

Zaraz wrzucę linka do zakupów.a jaką zamówiłaś? tyle tego jest...
W wannie nie rodziłam. Ale woda łagodzi skurcze i relaksuje, więc jeśl masz możliwość to korzystaj. Siedź ile się daDziewczyny a właśnie bo tak sobie dziś rozmawiała z koleżanką na temat porodu i mam pytanie bo ja chce rodzic SN ale chcialabym w wannie i teraz pytanie czy któraś rodziła w ten sposób i czy to fakrycznie pomaga trochę??

mi też wyszły liczne bakterie i nie wiem jeszce o co chodzi bo nic mi nie dolega![]()
i mam pytanie odnośnie jedzenia...tak mówią żeby nie jeść za dwoje itd itd, ale jak staram się jeść tak jak jadłam do tej pory to zaraz jestem głodna, np. zjem śniadanie w pracy o 7 a o 9 już mi burczy w brzuchu, więc to nie jest tak że mam taaaaaaaaaaki apetyt tylko poważnie jestem głodna, i piję dużo wody, żeby jakos to ograniczyć, ale to nic nie daje...też tak macie??

Staram się je jeść rzadko, ale czasami się zdarza :-)