reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Citrus to taki rogal jak Nanu pokazała może ci się całkiem przydać.
Ja już powoli zaczynam tęsknić za spaniem na brzuchu.

Biedroneczka dlatego ja aż tak często w restauracjach nie jadam, bo z proszku to sobie sama mogę zaserwować trutkę :laugh2:

Mnie się w tv podoba Saga starej puszczy. A że Igusińskiemu też się podoba, to razem patrzymy:tak:

reklama
Obłęd, co? Właśnie dlatego chodzę tylko do tych restauracji, które mają tylko kilka pozycji w menu i często menu zmieniają. Wolę zapłacić więcej, ale mieć pewość, że dostanę mięso świeże, a nie rozmrażane, albo dopiero co wypiekaną foccacię <3
Chociaż to i tak żadna gwarancja :/

No to chyba mentalnosc niektorych ludzi ze sie chca darmo dorobic, kupia full gotowcow w proszku czy mrozonych i potem podaja, zurek z proszku, sos z proszku mieso rozmrazane a w kuchni prawie nic sie nie gotuje masakra i jeszce twierdza ze to z proszku lepiej smakuje niz swieze z przyprawami bo ma niby lepiej smak wydobyty, tylko czym ten smak jak sie czuje tez chemie. Tez wole restauracje gdzie menu jest niewielkie, juz kiedys w gorach sowich mialam okazje porownac dwie restauracje w jednej dostalam kotleta z mikrofali z obwiedlym pomidorem (oczzywiscie pani zarzekala sie ze kotlet na swiezo smazony:szok:) to bylo straszne suche w smaku a w drugiej zaraz po zamowieniu slyszalam jak kucharka ubija piers kurczaka na zamowione przez nas danie, wszystko swieze, fakt zabawne bylo to ze pani z kuchni byla zarowno kucharka, kelnerka i jeszcze kims zmieniala tylko fartuszki hehehehe:-D, ale za to jedzenie rzeczywiscie bylo smaczne

Ja mam tostownice i z pol roku temu mi sie przejadly tosty teraz mam ochote kupic gofrownice :D i robic pyszne gofry z bita smietana i z owocami :)

Oooo gofra to juz wogole dawno nie jadlam

O gofrownicę też bym przyjęła.

Biedroneczko, może i to śmieszne było, ale pewnie smacznie i zdrowo.
Ja nie przepadam za napompowanymi miejscami, w których śmierdzi starym tłuszczem i kurzem.

Przyszedl mi ten test na sprawdzenie płci. I tak sie zastanawiam czy zrobic go teraz czy poczekac do jutra na poranny mocz??????? Juz bylam dzisiaj raz sie wysikac a teraz znowu mi sie chce i zastanawiam sie czy zrobic

Przyszedl mi ten test na sprawdzenie płci. I tak sie zastanawiam czy zrobic go teraz czy poczekac do jutra na poranny mocz??????? Juz bylam dzisiaj raz sie wysikac a teraz znowu mi sie chce i zastanawiam sie czy zrobic
A co pisze na instrukcij mocz poranny? jak nie to mozesz teraz zrobic ...
nanulika-link jest na watku zakupowym

A co pisze na instrukcij mocz poranny? jak nie to mozesz teraz zrobic ...
nanulika-link jest na watku zakupowym
no wlasnie pisze poranny

reklama
Do góry