Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wydaje mi sie nie wolno brac wiekszej dawki kwasu foliowego bo to moze byc niebezpieczne dla dziecka, a na podwyższenie żelaza po prostu bierze się żelazo w tabletkach ... moge sie mylic ale może lepiej skonsultuje sobei ten powdójny kwas foiowy z lekarzem
Potem jeszcze mamę podpuszczałam przez telefon. Chcę tak wykombinować, żeby ona sama wpadła na to, że zostanie babiczką. Dzisiaj żartowałyśmy z tego i z tamtego i ona nagle: jesteś w ciąży? No a ja się zaczęłam śmiać jak głupek, ale nie zaprzeczyłam. Czyli właściwie się przyznałam. Teraz mi nie powie, że ją okłamałam 

Taaak,skąd ja to znam... Domyślam się,że na początku prawie tam zjechałaś
,ale dobrze,że się wszystko super skończyło. I lepiej niech tak zostanie. Dla każdej z nas oczywiście.
Czyli każda 2 krechy,zero mdłości,same radości,full kasy,żadnych kłótni z płcią przeciwną (chyba że z panem ogrodnikiem zaczynającym pracę o nieludzkiej godzinie, 5 rano...
,a jego kosiarę,to słychać chyba nawet na drugim końcu Niemiec).:-) Mam taki optymistyczny humor dzisiaj..zapewne ma to coś wspólnego z faktem,że @ do teraz się nie pojawiła...Jestem w-niebo-strasznie-wzięta...ale zobaczymy.Oby to nie była cisza przed burzą.