Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a ja apapu nie moge...wogule paracetamol niet bo mam uczulenieCześć Nowe Majówy!Karotkaaaaaa, ja już nie mogę się doczekać tych Twoich kresek, a Ty czekasz nie wiem na co... Chyba na tę cholerną @ za 9 miesięcy
Jakżesz mnie boli brzuch, skurczybyk jeden. Lekarz mi wczoraj powiedzieć, że lepiej unikać nospy, brać np. Apap na bóle...
![]()

,ale kiedy go zrobię,zobaczymy. Nie chcę mieć powtórki z rozrywki,że ,jak w 1 ciąży,dopiero po 10-12 dniach po terminie @ wyszła betka...Mam nadzieje ze i mi troche to zelazao podskoczy wkoncu teraz biore az 2 tabletki kwasu foliowego.
Ale powiem wam ze to norma u kobiet ten niski poziom zelaza, w labolatorium co rusz mialam z tym stycznosc i wlasnie u sporego procenta kobiet byla anemia
Lorelain czy ten Twój teścik z dwiema krechami którego zdj wrzuciłaś to jest ten ACON właśnie? On ma chyba czułosć 10 o ile dobrze pamiętam? ...jutro wybieram się zakupic test.
Okresu nadal brak................................... :-)

A ja juz byłam w drodze na szpital, ale po ponad 30 min dodzwoniłam sie do ginki. Miałam znowu małe krwawienie, taką bladą krwią, ale że nie było tego dużo, mam leżeć. Jutro szwagierka ma przyjechać do Jasia żebym mogła leżeć :-( juz przstaje wierzyć ,że bedzie dobrze.:-(a
Emalia - nie tracmy nadzieji
Co ja dzisiaj przezylam. Wzielam wolne z pracy, zadzwonilam do mojego lekarza w PL, kazal zwiekszyc dawki i czekac cierpliwie na scan, bo na tym etapie i tak nic nie mozna zrobic. Leze. Caly poranek mialam okropne bole, gdzies w polodnie wstalam do lazienki i... doslownie chlusnela ze mnie krew. Siedzialam jak sparalizowana. Po chwili wszystko ustalo, krew byla jakby brunatna, teraz lekko plamie ale nic mnie nie boli i piersi znowu sie odezwaly. Zrobilam tez test i sa dwie tluste krechy. Leze i czekam na cud, Jak dotrwam do 6 tyg na USG bedzie wiadomo na czym stoje. Powiem wam ze to moja 5 ciaza ale czegos takiego nigdy nie mialam. Dziewczyny prosze trzymajcie za mnie kciuki

emalia,lena dziewczyny odpoczywajcie i nie traćcie nadziei,musi być dobrze...:*
Ja zaraz na kurs,a poza tym ,to dzisiaj sądny dzień @Nic mnie ,póki co,nie boli (zawsze na okres mam bóle,a w 1-2 dzień,to w ogóle zdycham..;/)...I oby tak zostało.Piję herbatkę,szybko wysuszę kudły i zmykam.
Odezwę się później.Buziaki.
Witam wszystkich serdecznie,
Wygląda na to, że również dołączę do grona mam majowych![]()
Dowiedzieliśmy się o ciąży w sobotę a potwierdzeniem była wczorajsza wizyta u lekarza.
Jestem w 5 Tygodniu.
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 100%"]Wysłany: Czw Wrz 06, 2012 8:31 am Temat postu:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]Witam wszystkie przyszłe mamusie serdecznie,
i ja mam nadzieję będę szczęśliwą majóweczką - termin na 11 maja - jak dziecię będzie podobne do moje pierwszego synka to wyląduję na porodówce w długi weekend - mój mały się urodził w sylwestra - prawie dwa tygodnie przed terminem.;-)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
hej dziewczyny,
Ja postanowilam poczekac z testowaniem do poniedzialku/wtorku, chyba za bardzo boje sie rozczarowania i I kreski
Karotka mam nadzieje, ze @ nie przyszla i bedziesz mogla juz jutro testowac. Czekam na same dobre wiadomosci...![]()
I pytanie do dziewczyn,ktore mierza temparaturke: czy tempka wzrasta przed okresem ? Ja jakos nigdy nie mierzylam a wczoraj zmierzylam poprostu z ciekawosci i wczoraj mialam 37,1 a dzisiaj 37,4 ....
Milego dnia
P.S.Nie doczytalam wszystkiego, ale chyba jakies nowe majowe mamuski do nas dolaczyly... Jezeli tak to serdecznie witam![]()

Cześć!
Czekam na testowanie 14.09.2012 i podczytuję Was dziewczyny
Wczoraj zrobiłam niepotrzebnie przedwczesny test, który wyszedł bardzo negatywny. Ale jako że mam pewne objawy, to nie tracę ostatniej nadziei.
Mam nadzieje, ze jeszcze w tym roku uda mi się dołaczyć nowy suwaczek do profilu...
a ja apapu nie moge...wogule paracetamol niet bo mam uczulenieja zawsze musze byc inna... ojciec mnie kiedys nazwal,"dziecko na probe "
![]()

;-)
)
)
)