Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
też mam zagadkę-6kg na koncie mimo, że brzuch już naprawdę pokaźny. Lekarz kazał sie tylko cieszyć więc się jarzę, bo z moją nadwagą to naprawdę rewelka
ALG - bardzo mi przykro z powodu córci Twojej sis
Przed ciażą byłam mega kawoszką;-) teraz kawy nie tknę:-(
Współczuję rozbitego noska (przepraszam umknęło mi , która z Was o tym pisała. Dzieci niestety często bywają nieostrożne ale wyobraźcie sobie wku...wa jak jakieś inne dziecko robi krzywdę Waszemu maluszkowiniestety doświadczyłam tego nie raz
Witam nowe forumki!:-)
Cholipa znowu ząb mnie boli;/
Kaja trzymam &&&&&&&&&&!
..
..
..ZAPO, jezdza, a jakze..
CYTRYNA, a badz sobie capo di tutti capi w tej swojej kwasnej partii ale nie zkaczkuj mi bo tego moje trzy serca moga nie przezyc..
O jaaa, jestem czlowiekiem o trzech sercach, ale jazda..
No i tak jak myslalam. Dostalam zwolnienie. Dwa tygodnie..Z powodu zużycia materiału..i mam zwolnic, odpoczywac, tylko czy ja to umiem...

, mam troche fotek. Za 3 tyg umowilam sie na nagranie filmiku z udzialem aliena
. Co do wagi to u mnie dopiero ok 1,5 do przocu wg pani doktor to cos marnie, wiec mam jesc ciut wiecej ale zdrowo hehehehe
, dobra ide komora cyknac foto fotek i opisac wszystko na odpowiednim watku. A juz wiemy kogo mozemy spodziewac sie w maju