mamolinka90 - mi test ciazowy o czulosci 10 na dzien przed terminem miesiaczki wyszedl ledwo pozytywny, sama nie bylam pewna bo to byl cien cienia, dwa dni pozniej juz wyrazna, choc jeszcze jasna druga keska takze jeszcze nie wszystko stracone
U mnie bez zmian, zmienilam tylko nastawienie co do tej ciazy. Przy ciazach ktore stracilam ile lez wylalam, ile sie nalezalam, namodlilam, lezalam plackiem i w domu i w szpitalu, i z kroplowka, i... i nic to nie dalo, ciaze stracilam. Wizelam sie wczoraj w garsc i stwierdzilam ze jak ciaza nie jest pisana to chocbym stanela na glowie to i tak to nie pomoze, wiec dziaj juz w lozku nie leze. Wyszlam na spracer z corcia, posiedzialam w parku, piekna pogoda, odrazu lepiej sie czuje. No i poszlam do pracy, bo w pracy tylko siedze za biurkiem i nie mam czasu uzalac sie nad soba tylko mysle o pracy, i wiecie mi to pomaga.
Bole plecow sa mniejsze, przeniosly sie na posladki??? W zyciu czegos takiego nie mialam. W toalecie na papierze trochszke kawy z mlekiem. Czekam... Wizyta i USG w przyszlym tyg. Pozdrawiam