reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
kaja.. wiesz rano była namiastka śniegu na trawie imrozik, a teraz kicha... nic sie nie ostało...

Słuchajcie mam od poczatku ciązy problem zjedzeniem... nie jestem w stanie duzo zjesc.... moge jedną nabierke zupy i nie do konca wciskam, albo 1/4 tego co jadłam wczesniej... ogolnie musze sie zmuszac do jedzenia no chybaze akurat mam na cos smaka, ale tez nie za duzo wchodzi... jak do tej pory miałam kłopot z ograniczaniem tak teraz zmuszam sie do jedzenia.... czy tylko ja tak mam??

Kajuchna, poszukaj u Doroty - zawsze piekę wg jej przepisów. WSZYSTKO.

Moje Wypieki | Serniki pieczone

Psia jego mać. Kefir ma podobno alkohol, surowego mięsa nie możno, jajek na miękko też nie, bo niedogotowane, sera pleśniowego wcale i najlepiej suchy chleb dla konia wpi**dalać. Czas umierać.

:-D

Spierdzielam do tego dentyściora i do biblioteki. Już się pogodziłam z faktem, że nie zdążę przeczytać dwudziestu jeden książek do końca roku i dwóch setek nie przekroczę. Ech.

Ups..nie wiedziałam z tymi jajkami....w sumie racja....no cóż, stało się.

kaja.. wiesz rano była namiastka śniegu na trawie imrozik, a teraz kicha... nic sie nie ostało...

Słuchajcie mam od poczatku ciązy problem zjedzeniem... nie jestem w stanie duzo zjesc.... moge jedną nabierke zupy i nie do konca wciskam, albo 1/4 tego co jadłam wczesniej... ogolnie musze sie zmuszac do jedzenia no chybaze akurat mam na cos smaka, ale tez nie za duzo wchodzi... jak do tej pory miałam kłopot z ograniczaniem tak teraz zmuszam sie do jedzenia.... czy tylko ja tak mam??

Ja jem dużo mniej, też mi się nie mieści tyle ile wcześniej.

A w ciąży zembów za free nie robią na nfz?

Kurde a ja jeszcze w pracy tkwie od 7:30:/
Nie ma dzis kumpeli,z ktora jezdze i rano S mnie zawiozl a teraz z kumplem wracam,tylko on musi jeszcze cos skonczyc i czekam:/
A tak juz bym chciala do domu...

Przyszlam zrobic wam smaka;)

fawor.jpg

Moja dzisiejsza zachcianka;)))

Kasieńka, a mnie nie zachęca, bo na smalcu pewnie robione :-D

Zapominajka, ja byłam prywatnie, bo potrzebowałam wtedy zrobić zęba na już, bo bolał, a na NFZ czeka się ze 2 tygodnie :confused2: Teraz się chyba do przychodni zapiszę, bo ciul mi wsadził nie plombę w miejsce ułamanego zęba, a jakieś białe coś! I nie kazał przyjść na wypełnienie plombą :szok:

reklama
Do góry