• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2013 :):)

witajcie:)
gratuluję tym które poczuły dzidziusie!! zrobiłam sobie wczoraj wolne od komputera i mieliśmy dzień lenia-karty, tv i wygłupy z dziećmi. Jak M kładzie rękę na brzuszku to dzidziuś automatycznie przestaje kopać ale przez stetoskop fajnie wszystko tam słychać:)
dziś wysłałam całą ferajnę do teściów- przywiozą choinkę, sianko i jutro będą ubierać bo po południu przyjadą moi rodzice z wigilijnymi potrawami. szkoda że nie mogę nic pomóc. ale w sumie pierwszy raz czuję taki spokój przedświąteczny:)
w kominku się pali, ja czytam książkę, dzidziuś kopie, jutro wigilia...po prostu bosko...:)

reklama
Ale masz błogo. Też bym tak chciała. Ale niestety odpocznę sobie dopiero w drugi dzień świąt :sorry2:
Na razie piekę i pichcę, jutro od rana pewnie też cosik tam będę musiała przygotować. Wigilia niby u rodziców, ale co z tego skoro w pierwsze święto teściowie na inspekcję przyjadą :dry:

O jak dobrze, że ja pod względem inspekcji wszelkich mam spokój :-D Wszystko robię tylko dla nas i psa (któremu de facto wszystko jedno, czy leży na odkurzonym dywanie, czy nie) i tylko dlatego, że lubię mieć totalny porządek (tylko w święta, poza świętami uprawiam chaos kontrolowany). Pachnie mi upieczonym już keksem, podpiekam spód do makowca, po makowcu przyjdzie czas na sernik i sprzątanie. Tak, zdecydowanie jest dziś spokojnie.
Na wieczór zassałam "W krzywym zwierciadle: Witaj Święty Mikołaju". Wprawdzie jutro o 20.00 puszczają ten film na TV4, to jednak prawdopodobnie nie będzie czasu obejrzeć, a dla mnie ta komedia to jedyny film, który rokrocznie mogę oglądać w Święta :-D

zasysanie filmów nie jest złe bo jak co do czego przychodzi to w tv nic nie ma i tylko człowiek głupio skacze z kanału na kanał..
zapewne atmosferę wy-kuchareczki odczuwacie najbardziej. u mnie nic nie pachnie a tu proszę: serniczki makowce i keksy...mniam:)

[video]http://imageshack.us/clip/my-videos/715/cwsxrkaqukpwkxrmgcyfbq.mp4/[/video]

17 sekunda, zupełnie z prawej strony. Drugiego nie umiem teraz zidentyfikować, ale na pewno gdzieś ok. 30 sekundy :szok:

No i mój bebzon z rozstępami :dry:

O, a tak w ogóle toooooooo.......

[video=youtube;4qSlFu4cy3o]http://www.youtube.com/watch?v=4qSlFu4cy3o[/video] AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :DDDDDDDDDDDDD

Ostatnia edycja:
wpadam na chwilę, i tak Was nie nadrobię, tylko zyczenia chciałam złożyć

Życzę więc Wam wszystkim i Waszym Rodzinom Radosnych i Spokojnych Świąt, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, a na Nowy Rok przede wszystkim zdrowia!!! i wszelkiej pomyślności oraz spełnienia marzeń!!!
Spokojnej II połowy ciąży, szybkich i bezbolesnych (hahaha) porodów, a przede wszystkim ZDROWYCH DZIECIACZKÓW!!!

reklama
[video]http://imageshack.us/clip/my-videos/715/cwsxrkaqukpwkxrmgcyfbq.mp4/[/video]

17 sekunda, zupełnie z prawej strony. Drugiego nie umiem teraz zidentyfikować, ale na pewno gdzieś ok. 30 sekundy :szok:

No i mój bebzon z rozstępami :dry:
Wlazłam specjalnie zobaczyć ten Twój filmik :-) identycznie jak u mnie, tylko mój dzidziol umiejscowił się po lewej stronie, fajne uczucie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry