reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Kaja śliczne masz to mieszkanko. Tak patrzę troszkę z zazdrością, my bedziemy się przeprowadzać ale do kawalerki i to wynajętej. Nie stać nas na nic większego. I chociaż obydwoje jesteśmy po studiach po politechnice, z pracą nie ma lekko, ja mam umowę do dnia porodu, później macierzyński i koniec, mąż niedawno dostał pracę ale tez nie jest na tyle płatna żeby nas wszystkich utrzymać dlatego jak nic się nie zmieni będziemy zmuszeni wyjechać do Niemiec bo tam dużo pracy w branży męża. Ale mocno się jeszcze nie martwię, może w Lotto wygram :)

reklama
W usa też nie jest kolorowo...
A rozwiązanie się zawsze jakieś znajdzie i na pewno uda wam się coś wykombinować.

Co z tą ramą?

dupa z ramą, przebili nas i ostatecznie cena taka że wolę poczekać, bo w sumie się nie pali. Szkoda by była w bdb stanie ale ja jestem łowcą okazji, najlepiej takich do 15 funi haha jeszcze coś się znadzie ;)

Siedzę i czekam od rana na tych pierdzielonych kominiarzy. Kuba właśnie zasnął i jestem prawie pewna, że przyjdą dokładnie teraz:dry:

Co do ruchów, to u mnie jest bardzo różnie. Myślałam, że Mała będzie się ruszać regularnie po godz. 20, bo parę razy tak było, a teraz nic o tej porze. Za to rusza się koło 6-7 rano. Pewnie i to się jej zmieni.
A w dzień to raczej czuję takie delikatne pukanie, niż kopniaki i przekręcanie. Chyba jest leniwa:sorry2:

Aisha- skoro mala wczoraj byla aktywna to i dzis bedzie, wiele dzieci rusza sie raczej wieczorem, to jeszcze nie czas ze kilka razy dziennie bic sie z brzuchem musza, moj Niels tez do chyba 26 tygodnia tylko wieczorami przy muzie michaela jacksona tancowal...

kaja- super sobie urzadzacie, jak ja uwielbiam styl Twojego domku, u nas w domu nazwalabym ze meble to sztuka kompromisu mojej sklonnosci do nowoczesnych ale skromnych mebli i uwielbienia mojego m do masywnych starych mebli :)

sembonzakura- serio w usa bys chciala? ja w zyciu tam byc nie chciala mieszkac, jak to mowi moj m, tam mozna jechac na wakacje ale nie zyc i mieszkac... jakos nie lubie stanow :) stany to tylko w ich wlasnych filmach pieknie wygladaja, a przecietny czlowiek to nie ma tam nic do smiechu, nie wiem dlaczego wielu ludzi tak jest stanami zachwyconych
my narazie w de zostajemy, choc za dobrej propozycji pracy w skandynawii moj m by tez nie odrzucil, mial jedna w norwegii, ale jego obecna firma go ta propozycje przebila, w stanach dostal tez w milwaukee, ale to syf i nie chcielismy tam, zreszta z niemiec zawsze blizej do pl a tam jest moja rodzina i tak sie malo widujemy wiec nie chce zwiekszac km

wiikki- w niemczech nie jest zle :) ja tam sie stad nie ruszam :) a w pl no niestety jest jak jest... jak jest inzynierem po politechnice to napewno prace tu znajdzie, tu szukaja dobrych inzynierow, moj m tez tak pracuje:)

George81- a ja bym juz chciala okres studiow zamknac za soba, nielatwo tak zwlaszcza jak sie ma dzieci :) ile Twoje dzieci maja lat? czy juz pisalas a ja przeoczylam lub zapomnialam?

A u mnie sypie i jest cudnie biało :-)

Sembo nie ta, to inna.

u mnie też:)
i pmidorówka już gotowa , i się żeberka marynują:)
i pierwsze dzieciowe pranie wstawione:p
IMAG1683.jpg

Nanu wow ale Ci się uzbierało tych rzeczy :) ja dziś pobuszowałam w lumpeksie i znalazłam śliczne niebieskie ogrodniczki to co ze dziewczynka one też mogą biegać w niebieskim :)

Nanu ładna górka.

Kochane a ostatnie pranie dla maluchów w czym będziecie robiły? Płatki mydlane, orzechy, jelp, czy jeszcze coś innego?
Ja na razie te lumpkowe piorę tak jak dla nas, ale na pewno będę musiała poprawić w czyms dzieciowym...

reklama
Aaa, coś mnie brzuch boli :szok: Trochę pod pępkiem, po prawej stronie, kłuje gdy chodzę, kłuje przy dotyku... Dziecię się rusza, więc chyba z nim okej, ale WTF? :dry:

Do góry