• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2015

Dzień dobry. Wyglada na to że wymioty powoli mijają Nudności też mniejsze. Apetyt powoli wraca...dużo mniejszy ale cos jemy :-) dziś dużo mniej boli brzuch - wygląda na to że Wczoraj za dużo podróżowalam autem ( byłam na dzialce z cora) a i strasznie mi wysadzilo brzuch jak 5 mc :-D

reklama
Mnie też boli przy kichaniu. Jakby na chwilę mi ktoś dwa małe nożyki wbił w okolicach jajników czy ich więzadeł.

Mam dziś wizytę. Dopiero wieczorem, Cały dzień stresu!
Już wczoraj się zaczęłam denerwować. Wszystko mi z rak leciało. W pracy też kiepsko. Przycięłam opuszkę palca yorkowi... Masakra.
Od lat mi się to nie zdarzyło! Wstyd straszny. W dodatku pies spokojny. Nie wiem, jakim cudem to zrobiłam. :baffled:

Dziś też mam mnóstwo pracy przed lekarzem. To chyba niezbyt dobry pomysł, bo łapy mi się ze stresu trzęsą.

A ja myślałam,że mnie tylko ten brzuch ta wysadziło heh z córką dopiero w 5 mies. było widać a tu..;-)

Witam nowe forumki:-)

No to masakra wczoraj nawet w sklepie mnie przypuszczano w kolejce a mialam sweter obcisły a tu taki brzuch ciążowy ;-) i może dlatego mi tak.nie wygodnie od wczoraj tak mnie ciągnie i hmm nie wiem jak to określić ale jak leze to mi tam wszystko w środku przeszkadza kręci się

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry