reklama

Maj 2015

reklama
Klara dzięki za info, w takim razie czekam cierpliwie ;-)

Czarnulka tak to jest właśnie jak się chce to ciężko z realizacją, najważniejsze żeby zdrowe były nasze wszystkie maluszki :):tak:

Kokardka - ja myślę, że do dnia porodu z tą myślą do końca się nie oswoję ??? ;)
Aż nie będę trzymać w ramionach dwójki to nie uwierzę :)

I ja spać idę bo znów jutro pobudka o 5 rano na sprawdzenie temperatury i ciśnienia :o
Na obchodzie nic nie powiedzieli, ale na te bakterie dostaję furagin i czekają na posiew. Może wtedy do domu mnie puszczą :-(
Dobrej nocki :*

Ech dziewczyny ja dziś mam dzień marudy, stad mi te bliźniaki żyć nie dają. No ale może to i lepiej tak na początek mieć jednego bobaska :)
Nic to dzień się kończy to i marudzić przestaje :)
A teraz spać, bo o 6 trzeba wstać..

Dobranoc :)

Hej, hej ;)

Wszystkie śpią jeszcze :cool:
A ja tu już na obchód czekam bo bym chciała wiedzieć co oni dalej planują ??????

Zdążyła już do mnie przed przedszkolem Nikola zadzwonić i mówi, że babcia powiedziała, że teraz mam inną dzidzie i nie mam czasu :mad: normalnie musiałam dziecko uspokajać!!.Dla mnie to koszmar już dzwoniłam do p.małża by ustawił tą swoją mamuśkę bo głupoty małej opowiada i niby powiedział, że jej powie do słuchu. Oby skutecznie :rolleyes::confused:

Byłam już w łazience prysznic wziąść, wkładka prawie czysta. Oby już tak zostało. Dostałam znów kroplówkę i teraz leżę uziemniona i wkurzona na maksa.

Jakoś głodna się zrobiłam :p;)

A majóweczki jak się czują???

Miluśkiego dzionka!! :*

Ps. Według suwaka zaczęłam dziś 7tydzień :))

Ostatnia edycja:
Hej Mamusie jak sie dzis czujemy? :-) bo ja juz od rana jakies delikatne mdlosci mam. Poza tym sutki obolale, klucia jeszcze nie ma ale pojawia sie zawsze w przeciagu dnia.
Katka ale ci sie tesciowa trafla :-P ale nie przejmuj sie ;-) no i szybkiego powrotu do domku zycze :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry