asiaf
Fanka BB :)
U nas nikt o ciążę raczej nie zapyta dopóki nie będzie to oczywiste (wielki brzuch). Wszyscy wiedzą, że nie możemy mieć dzieci.
To jak bedziesz miala wielki brzuch a sama nie powiesz to pomysla ze moze przytylas albo jakas choroba
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas nikt o ciążę raczej nie zapyta dopóki nie będzie to oczywiste (wielki brzuch). Wszyscy wiedzą, że nie możemy mieć dzieci.
Hej dziewczyny, pamięta mnie tu jeszcze ktoś??
Pisze ze szpitala. W czwartek wieczorem trafiłam na patologie z krwawieniem i silnymi bólami brzucha. Myślałam że straciłam to dziecko... zrobili usg, dziecko żyje, uraczyli mnie suchymi informacjami, podali leki i tyle.
Dopiero następnego dnia przemiła pani Zbadala mnie i pokazała "tańczące" dziecko na usg. I okazało się że poniżej ulokował się krwiaczek, który był przyczyną krwawienia...
Na dzień dzisiejszy wszystko wróciło do normy i liczę na to ze jutro wyjdę do domku...
Wymioty miałam do środy... Przynajmniej jeszcze raz dziennie... A teraz w szpitalu miałam nakaz leżenia i z tych emocji minęło mi wszystko. za to dziś trochę jeszcze mnie mdli. Ale to już luzik w stosunku do tego co było.Myślałam o Tobie. Zastanawialam się czy nadal tak wymiotujesz