Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Vivid ale ty będziesz mieć za tydzień a mi nikt już nie zrobi zdjęć z tego tygodnia na tak świetnym sprzęcie gdzie widać było w 3d i normalnie rewelacyjnie :-( tetaz tylko u mojego giną a on fotek wogle nie daje bo stwierdził że mi są niepotrzebne
Mówiłam mu ale do niego to nie przemawia chyba zmienię gina bo mnie drażni jak narazie. Co do usg nie pisałam wczesniej że było 3d,bo nie wiedziałam że takie też będę miała no i nawet dowodów nie mam:-( ale liczy sie to że oboje z D widzieliśmy coś pieknego
Bylam wczoraj u gina bo mialam krwawienia dzidzi ma sie super ale trofoplast sie odkleja..cos takiego wiec potem mozliwe ze bede miala problemy z odklejajacym sie lozyskiem w kazdym razie bije serduszko uff
Molisek gratulacje chłopczyka
Co do tego laktatora jesli bym kipila medele to wejda mi butelki np avent czy tt?
Ale w laktatorze sa butelki medeli dolaczone chyba ze dwie. Jak cos to wchodza butelki babayono bodajze ale teraz glowy nie dam bo moj laltator jest u bratowej i jeszcze nie wrócił wiec nie sprawde jakie to byly butelki ale mialam ich sporo.