reklama

Maj 2015

reklama
Ok molisek, dzieki!

Cieszę sie z waszych wizyt, ze udane ;-) zazdroszczę, ja tez wierze w to ze u mnie wszystko ok ;) tylko czekam na potwierdzenie.
Polezalam i trochę mi lepiej, ide zaraz obejrzeć geslerową ;-) chociaż trochę się waham bo mam też fajna książkę ;-) no ale książka bedzie w sam raz jak w tv nic nie bedzie, nie?
Tak się cieszę ze jutro już piątek, już mam dość tej roboty mojej! W sobotę doprawiamy mojego B 28 urodzinki ;) jutro już muszę coś przygotować, bo w sobotę się nie wyrobię, lubię pichcić takze problemu nie ma.
Pozdrowionka i miłego wieczoru ;-)

reklama
Zapomniałam wam dopisać 12tc 5 dni 6.67cm :-) niestety fotek brak:-( aparat zaczął fiksowac w momencie wydruku i drukowal same białe kartki,ja to mam normalnie pecha:-( ale widzieliśmy i to się liczy:-D
Matik jeszcze za wcześnie by aż tak dokładnie stwierdzić,dowiemy się przed świętami taki mały prezencik na swieta:-D

Molisek, o pechu to ja mogę mówić. Czekałam miesiąc na wizytę, a okazalo sie na miejscu, ze akurat w czwartki pokój z usg zabiera inny lekarz (radiolog czy jakis) i nie mialam usg. A panie w rejestracji, wiedzac ze w ciąży jestem nawet nie powiedziały ze w czy nie ma usg. No wiec czekam jeszcze tydzień, bo gin mnie wcisnal na samo usg mimo braku miejsc na przyszły piatek. Teraz czekam w poradni przyszpitalnej, bo juz mialam tu umowiona wizytę po skierowanie na badania, ale jak mu o tym powiedzialam, to stwierdził ze tu nie będzie mi robil usg, bo aparat ma 25 lat i on na nim nic nie widzi :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry