Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja Cie krece normalnie kuleje jak stara babcia przez ten ból na wzgorku lonowym. Jak sie nie ruszam jest ok kurde co to moze być, a do lekarza dopiero w czwartek.
Bella to moze byc spojenie lonowe ... czasami tak wlasnie boli. Trzeba to sprawdzic u lekarza na wizycie,bo moze sie ono rozchodzic.. znajdz pozycje w ktorej ci najwygodniej. Nie stawaj na jednej nodze np przy wkladaniu spodni,bo wtedy zapewne boli bardziej. Czasami tak jest i nie oznacza niczego groznego. Warto to jednak sprawdzic.
Eweli poszperalam w necie i robię skrzydełka z kurczaka w marynacie z limonki imbiru sosu sojowego papryki chili i czegoś tam jeszcze. Szaszłyki . Ciasto owsiane czekoladowe. I drugie mali owe z galaretka. Do mięs dwa sosy. Co z tego wyjdzie to nie wiem. Planu b brak ;-)
No dzisiaj juz lepiej,mąż wczoraj rozmasowal trochę i jest w miare,cos tam lekko pobolewa ale bez porównania...tylko ze znowu krew z nosa mi rano poleciała wrrr wczesnien nigdy mi nie leciala.
Mitaginka 100 lat!!! Spełnienia marzeń!!! Bella Asia ma rację magnez dobry na wszystko! Nie zaszkodzi, a może odpuści Ci ten ból Mi rano też krew z nosa leci, ale u mnie pewnie ten acard ma wpływ
Mitaginka spełnienia marzeń:*
Bella krew z nosa w ciąży to normalne podobno. Moze masz zbyt suche powietrze w sypialni??
Eweli zdrowka dla Meza
Mnie dziś znowu boli głowa:/ i mdłości dokuczaja... Nie lubie (