A Wy znowu tylko o kotach, podczas gdy to głównie z mięsa...

Ja mam negatywne toxo, ale lekarz na razie nic nie mówił o powtarzaniu (koty mam, jednego z wieczną biegunką - całe życie ją ma. Nie wiadomo, czemu. Wydałam majątek przez pierwszy rok jego życia - na badania i leczenie.. Bez rezultatu).
Mitaginka,
100 lat! Najlepszego itd!
Bella82,ja czułam czasem swoje serce przed ciążą, zdarzał mi się szybszy rytm. A teraz nie wiem. Nie zauważyłam póki co nic niepokojącego.
Nie mów mi, co może się złego stać! Dobrze mi bez tej wiedzy.
Bardziej martwię się swoim ciśnieniem. Na co dzień mam niskie. Czasem bardzo niskie, ale wystarczy naprawdę lekki stresik, a skacze mi strasznie! U lekarzy zawsze wychodzi mi wysokie. Ostatnio sprawdziłam, że takie wysokie mam też często tuż przed wyjściem do pracy, po kłótni z mężem (jakoś w ostatnich dniach się sporo kłóciliśmy, bo wszystko mnie wkurza, a on jakoś nie umie być tolerancyjny! haha... ), czy dy jesteśmy gdzieś spóźnieni (ja jestem aż do bólu punktualna, a mój mąż wszędzie się spóźnia.. jak razem wychodzimy, to aż mi słabo z nerwów, że nie umie wyjść wcześniej i znów jesteśmy spóźnieni. Co gorsza obraża się, gdy mu podaję nieprawdziwą godzinę, chcąc być wcześniej).