Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mi czasem tak bije serce, że czuje, że całe ciało pulsuje, więc nie zdziwiłoby mnie lekkie drganie na brzuchu też ostatnio tak miałam, że jak dotknęłam brzucha to czułam pulsowanie, ale uznałam, że to po prostu od mojego serca.
Łeeee nie cierpię konserwowej, za to mam żółtą świeżą w lodówce. Od dziecka uwielbiam kwaśne rzeczy (kapustę i ogórki kiszone, kwaśne owoce - mandarynki, kiwi) i nadal mi tak samo smakują. Nie odczuwam jakichś konkretnych zachcianek, raczej niechcianki Śledzia ostatnio kupiłam, ale nawet nie miałam chęci go zjeść, więc mąż się z nim uporał
Ja tez weszlam a tu cisza po wizytach.
Ja dzis kupilam ulubione koreczki po kaszubsku. Ulubione przed ciaza a w ciazy jem 3 raz.
Ja z tych ktore szklanke widza do polowy pelna i zazwyczaj wszystkich podnosze na duchu.
Co prawda nie informowałam, ale też jestem świeżo po dzisiejszej wizycie. Z maluszkiem wszystko dobrze. Tak się wiercił, że trudno było go pomierzyć, ale udało się (CRL - 6,08cm). :-) Kolejna wizyta 16 grudnia.