reklama

Maj 2015

Rukmini, ja osobiście odbieram Twój post jako dobre wiadomości. Trzymam za Ciebie kciuki :*

Pozostałe wieści też są dobre, więc chyba faktycznie ten drugi trymestr jest lżejszy i nieco z górki :)

Didi, mi gin powiedział, że płeć dopiero ok. 20 tyg, więc w sumie nie będę płakała jak nic nie wykryje za tydzień :) tyle wytrzymałam, to i te 4 tygodnie jeszcze dam radę :)

reklama
Dobry wieczór przepraszam że tak późno ale musiałam polecieć po wizycie do pracy zawieść zwolnienienie potem do rodziców pochwalić sie dobrymi wieściami i nareście wróciłam do domku i mam dla was czas :-) Kochane jestem przeszczęśliwa mimo tego że się okazało ze mam zapalenie pęcherza mój dzidziuś ma już 12 cm i okzał się chłopcem jestem tak szcześliwa ze nie umiem tego opisać dzidzius slicznie rozkładał nużki i było widać jaderka i siusiaczka kocham go nad życie mój mały książe :-) I oczywiście nie obyło się bez zakupów kupiłam buciki ,rekawiczki,,body , bluzeczke i spodenki takie sliczne cudeńka kolejna wizyta już 4 grudnia.
I oczywiście gratuluje pozostałych udanych wizyt :-D

Oczywiście że się pochwale wkleje na odpowiedni wątek tylko jutro bo dziś jestem tak szcześliwa że szok marzę tylko otym aby wrócił z pracy mój Skarb bo chcę go przytulić i cieszyć się z nim tą naszą nowiną dzwoniłam do niego jak tylko wyszłam z gabinetu ale to nie to samo co móc się przytulić i cieszyć się razem tą chwilą

kropeczka gratulacje udanej wizyty i małego mieszkańca w brzuszku!

dziewczyny super, że wizyty udane.

majówka zdrówka życze!

Rukmini czyli wszystko na dobrej drodze u CIebie :)

Dziękuje dziewczyny :* Mitaginka fajnie by było jak byś się dowiedziała ale najważniejsze żeby było wszystko ok na jutrzejszej wizycie i tego ci życzę z całego serduszka:-) Już to mówiłam dzisiaj ale jestem mega szczesliwa az mogła bym to wykrzyczeć całemu światu ze bede miała synka :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry