Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam. Moge sie do was dołaczyć?
Mam termin na sam poczatek maja. Jeszcze nie widzialam serduszka niestety czekam do 24.09 na wizyte.
Mam juz córeczke dwu i pół letnia, prawdziwego diabla wcielonego
Ja tez jem wiecej i o dziwo w tej ciazy mnie nie odpycha od miesa nie wiem czy za wczesnie czy nie wg mam duzo wiecej sil nie wiem dlaczego ale mysle ze tym razem chłopiec a chce miec corcie
A co u mnie??? Mloda poszla wczoraj spać o 18 wstala o 8 rano!!! A pozatym wybralam sie dzis na zakupy i kupilam ta lustrzankę teraz bede mogla 2 ke dzieci fotografować..takze obiecalam sobie ze jak zajde w ciaze to kupie i kupilam...
Hmm...moj maz tylko wie o dzidzi i chyba powiem najblizszym dopiero jak zobacze serduszko
Susel- Myślę, że tak, bo rano mam być na czczo, więc pewnie po południu wyniki będą już do odbioru.
Powiedział, że mam powtórzyć będę za 3 dni i do niego zadzwonić powiedzieć wynik ( powiedział, że ten 2gi wynik wynik powinien być 3 x więszy), wtedy będzie na 100% wiadomo, że to ciąża