• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2015

Witam. Moge sie do was dołaczyć?
Mam termin na sam poczatek maja. Jeszcze nie widzialam serduszka niestety czekam do 24.09 na wizyte.
Mam juz córeczke dwu i pół letnia, prawdziwego diabla wcielonego :)

reklama
engacka napewno bedzie ok! tylko teraz ciezko wytrzymac do piatku, co? ;-)

Katka dziwna sprawa, nasze suwaczki sie tak roznia a mamy ta sama date porodu... :confused:

asiaf witamy i gratulacje! jak chcesz to podaj przewidywana date porodu i wrzuce Cie na liste!

Ja tez jem wiecej i o dziwo w tej ciazy mnie nie odpycha od miesa nie wiem czy za wczesnie czy nie wg mam duzo wiecej sil nie wiem dlaczego ale mysle ze tym razem chłopiec a chce miec corcie

A co u mnie??? Mloda poszla wczoraj spać o 18 wstala o 8 rano!!! A pozatym wybralam sie dzis na zakupy i kupilam ta lustrzankę teraz bede mogla 2 ke dzieci fotografować..takze obiecalam sobie ze jak zajde w ciaze to kupie i kupilam...

Hmm...moj maz tylko wie o dzidzi i chyba powiem najblizszym dopiero jak zobacze serduszko

reklama
Susel- Myślę, że tak, bo rano mam być na czczo, więc pewnie po południu wyniki będą już do odbioru.
Powiedział, że mam powtórzyć będę za 3 dni i do niego zadzwonić powiedzieć wynik ( powiedział, że ten 2gi wynik wynik powinien być 3 x więszy), wtedy będzie na 100% wiadomo, że to ciąża :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry