reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

reklama
Aleście ruszyły z produkcją.
JA torby nie mam spakowanej brakuje mi kilku rzeczy dla mnie. Za tydzień w środę mam wizytę i wtedy dokupie reszty rzeczy i pomyśle o torbie. Nie chce wywoływać wilka z lasu.

Ja na wyjscie mam alb polarkowy kombinezon albo taki grubszy tyle że różowo - fioletowy ;p.
My musimy u starszaka przmalowac pokój przed porodem bo przez pierwszy miesiac ja go zajme z młodszym. ale nie mam koncepcji w ogóle jakie kolory. tak w ogóle to wieczorami już sie kiepsko czuje, cały brzuch mi sztywnieje i ciężko coś zrobić. a młody to już nie wiem jak jest ułożony bo lewa strona mi sie wypycha prawa strona mi sie wypycha a srodek jes zapadnięty. kosmicznie to wygląda.

Aleście ruszyły z produkcją.
JA torby nie mam spakowanej brakuje mi kilku rzeczy dla mnie. Za tydzień w środę mam wizytę i wtedy dokupie reszty rzeczy i pomyśle o torbie. Nie chce wywoływać wilka z lasu.

Ja na wyjscie mam alb polarkowy kombinezon albo taki grubszy tyle że różowo - fioletowy ;p.
My musimy u starszaka przmalowac pokój przed porodem bo przez pierwszy miesiac ja go zajme z młodszym. ale nie mam koncepcji w ogóle jakie kolory. tak w ogóle to wieczorami już sie kiepsko czuje, cały brzuch mi sztywnieje i ciężko coś zrobić. a młody to już nie wiem jak jest ułożony bo lewa strona mi sie wypycha prawa strona mi sie wypycha a srodek jes zapadnięty. kosmicznie to wygląda.

Amazonka może masz dwójkę :p Bo na raz wypyvhac się z obu stron z zapadnietym środkiem to ciężko :p

Beata - a masz nowe łóżeczko czy stare? Z nowym do końca nie czekaj, by się wywietrzyło z lakierów itp. Na gwiazdkę kupiłam nowe meble córce...rety jak śmierdziało od nich. Aż wynieśliśmy je na jakiś czas na strych.
Wstawiłam dziś pierwszą turę prania dla małego. Macie już gotowe ubrania?

Lozeczko mam nowe ale termin na 18.05 wiec tak gdzies miesiac wczesniej rozlozymy...
A ubranka mam wyprane czekaja tylko na wyprasowanie:)

Bardzo chciałam dwójkę, ale się nie udało. Mąż sie na trzecie nie da namówić a tak było by po mojemu. :-D
Ja część dostałam wypraną i wyprasowaną. Zostały mi dwie torby używanych i jedna nowych z metkami do wyprania. W piątek musze kupić proszki i działam.

reklama
Ja jestem prawie spakowana. Pół ciuszków wyprasowane. Ogólnie tak jak chciałam na świata jestem w miarę wyrobiona. Bo po światach będzie znowu zamieszanie bo urodziny coreczki . No a później to ja juz mogę rodzic :p

Do góry