eM-eS-Zet
Fanka BB :)
Beata u nas łóżeczlo też stoi w sypialni,,, małe przeorganizowanie i udało się wygospodarować sporo miejsca na kont dla Dzidka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beata u nas łóżeczlo też stoi w sypialni,,, małe przeorganizowanie i udało się wygospodarować sporo miejsca na kont dla Dzidka
Aleście ruszyły z produkcją.
JA torby nie mam spakowanej brakuje mi kilku rzeczy dla mnie. Za tydzień w środę mam wizytę i wtedy dokupie reszty rzeczy i pomyśle o torbie. Nie chce wywoływać wilka z lasu.
Ja na wyjscie mam alb polarkowy kombinezon albo taki grubszy tyle że różowo - fioletowy ;p.
My musimy u starszaka przmalowac pokój przed porodem bo przez pierwszy miesiac ja go zajme z młodszym. ale nie mam koncepcji w ogóle jakie kolory. tak w ogóle to wieczorami już sie kiepsko czuje, cały brzuch mi sztywnieje i ciężko coś zrobić. a młody to już nie wiem jak jest ułożony bo lewa strona mi sie wypycha prawa strona mi sie wypycha a srodek jes zapadnięty. kosmicznie to wygląda.