reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

reklama
Ja wczoraj dopakowałam torby dla mnie i dla maleństwa. Przypiliło mnie bo od godz. 21 do 7:30 rano miałam skurcze, biegunkę, wymioty. Nic na nie nie działało, ani prysznic ani ruch..
Asiaf - którego masz urodziny córki?

11 kwietnia. Wtedy się urodziła i wtedy robimy bo to sobota akurat :)

Ja już też jestem spakowana, bo moją Majkę urodziłam w 35tym tygodniu i ten się właśnie zaczął. Ciężko juz strasznie, szybko się męcze, nie chodzę tylko się toczę, ale mam nadzieje ze wytrwam chociaż do początku maja.
Wesołych Świąt Dziewczyny, odpoczywajcie:)

Ja mam spakowane po bodziaku z krótkim i pajacyku. Z czapeczka. Jeden komplet mam body na długi i spiochy.

Najgorsze jest schylanie się przy porządkach świątecznych. Przed akcją, którą miałam w czwartek trochę się nasprzątałam, a dziś już bałam się i schylające prace scedowałam na M.

Chciałabym wytrwać do terminu porodu, bo bym dłużej na macierzyńskim była i załapała się na ładniejszą pogodę za rok - na taką urlopową, ale w sumie po 20 kwietnia mogę rodzić.... Brrr rety w sumie to już nawet do 20 niedaleko :szok::szok:

Ja mam póki co pajace 2, body 2 na dł rękaw, koszulkę, 2 czapki, rożek, łapki-niedrapki, 2 czapki, pampersy, 3 pieluszki tetrowe. Dołożę jeszcze jeden zestaw ubrań i pieluszkę flanelową. I to chyba wszystko - jak mnie pamięć nie zawodzi.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry