reklama

Maj 2015

reklama
Ja też jeszcze nie rodzę. Przyjechaliśmy do mamy i pochodziłam trochę po schodach, może to coś przyspieszy. W ogóle dziś miałam dużo ruchu, jak na mnie ostatnio..
My teraz będziemy spali we czwórkę w pokoju. Dziewczyny, macie jakieś doświadczenia z niemowlakiem i starszym dzieckiem? Czy starsze dziecko budziło się razem z maluchem co trzy godziny, gdy ten płakał? Zastanawiam się jak to będzie. Planuję na każde przewijanie i karmienie wychodzić do drugiego pokoju, jak Mały tylko zapłacze wynosić go, ale mam nadzieję że w między czasie moja Majka się nie obudzi...

Ja myślę że jak straszaki głęboko zasną, to wcale nie będzie ich tak łatwo dobudzić. Moja Martynka mocno śpi i raczej niewiele ją rusza ;-)

No to dziewczyny pochwalcie sie efektami końcowymi :)

Weź nam jakieś ***** wyszło :nerd:
Etsa i pewnie boi sie zapomnieć o rocznic :D

Migotka cały czas z pokoju słusze K^&&^* i takie tam ;) kolor wyszedł okropny a to własnie starszaka pokój który przez miesiac ja mam zająć.
Verna że ja maluje to dużo powiedziane :-D Ale dziwnie mi nie uczestniczyć. ja takie ADHD tlko palcem pokazuje co i jak :crazy: ej ale całkiem dobrze mi z tym :rofl2:

Właśnie tego sie boje ze ja ciągle zmęczona jestem ze jakbym miała rodzić to bym nie podołała.
Efka też nie wiem jeszcze jak to zorganizuje. co prawda mieszkamy w swoim domu ale mamy tylko parter. Starszak ma swój pokój mały nie. I pierwszy miesiać ja mu zajme z młodszym potem w salonie wstawie łóżeczko, a gdyby ktoś przyszedł mały wyjedzie z wózkiem- ale to tylko teoria.

Dziewczyny ja Was podziwiam, że macie jeszcze siłę pokoje malować!!! :D U mnie od paru dni totalne zmęczenie materiału:P

U mnie też ostatnio jakaś śpiączka straszna ale tak to jest jak się coś zostawia "bo jeszcze jest czas"no więc czas nas pogonił i nie ma ,że boli trzeba 4 litery do roboty ruszyć a myślałam, że dziś smoka zaliczę...ale chyba padnę wcześniej Mój starszak bedzie w pokoju z maluszkiem bo mamy dwa pokoje tylko .Jak sie nie sprawdzi to mały do nas powędruje...ale slyszalam,że starsze się raczej nie budzą a moj ma bardzo mocny sen☺zobaczymy co to będzie

Moja cora ma słaby sen ale nie sadze żeby ja w nocy budził braciszek. Bardziej nad ranem bo jednak taki maluch to ranne karmienie pewnie będzie 5-6-7 a młoda jak się obudzi o 6 to juz mi nie zasnie mimo ze normalnie sypia do 8 albo i 9. Zobaczymy najwyżej po ostatnim karmieniu w nocy wyląduje młody w wózku u nas w salonie gdzie my spimy. Choć rano znowu maz wystający do pracy może mi obudzić małego... Zobaczymy w praniu jak wyjdzie.

reklama
Malujcie pokoje, wieszajcie firanki ... Ja dzien przed porodem pól dnia lepiłam pierogi :) czekam juz na pierwsza rozpakowana majówkę :) u nas w marcowkach dziewczyny tez maja starszaki ale nie narzekają na sen, budzenie sie.. Raczej na zarażanie sie maleństwa od starszego.. NP. Ospą

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry