reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2015

reklama
Ja też karmię piersią, to może to plamienie to nie jest okres tylko hmm nie wiadomo co.. ;-)

Mój tłuścioszek w 10 tygodniu ważył 5600 :-) urodził się prawie 2800 więc bardzo urósł. Nie wiem jaki jest długi, ale ciuchy mamy już 62, a urodził się 57cm.

Corrine moja tez miała 57 ale z wagą 3600. To twój był takim szczypiorkiem; ) rzeczywiście bardzo ładnie przybrał.

Tak, była z niego niezła długa chudzina :-) a teraz rośnie jak na drożdżach pomimo wiecznego ulewania i ciągłych biegunek... Chociaż po moich dietach wreszcie wczoraj po 3 karmieniach nie zrobił kupki, dopiero w nocy ale taką, że pobrudził wszystko :-D nie wiem czy coś go zatkało czy może wreszcie moje diety zaczynają działać.

Ale tu dzisiaj ciszaa: )

Ja nie wiem ile moja córcia waży dowiem się 10 sierpnia dopiero. Mając 6 tyg ważyła 4.5 ;)

Kupiłam ta maść na bliznę zapach zwala z nóg faktycznie :D

Maja mój sie urodził 55 długi a niewiele urósł za to sie robi taki kwadratow i jest moim kwadracikiem. Lekarka powiedziała w szpitalu że mam dobre cycki :laugh2:
Emeszet mój ma 7 tygodni :tak::rofl2: cóż genów nie oszukam :crazy:
Corrine czyli prawie 3 kilo też nieźle u nas przybrał prawie dwa

Mój wczoraj tak się zesrał mężowi pod biedronką że nawet we włosach miał. ?Ubrania nie do uratowania. samochód a zonka se na zakupach była :D:D:D Pierwszy raz taka sytuacja. i jak zasnął wczoraj o 19 na spacerze to spał we wózku obudził sie o północy i normalnie spał do rana. a Dodam że chodzi spać po kąpaniu 0 20 a marudny jest juz od 19 i nie chiny nie chce drzemnąć. a wczoraj wiac było chłodno wieczorem to i sie ululał.

Za to mnie w domu wszystko tylko nie cisza i spokój. Skończył mi się lefax i d kilku dni mała ma takie jazdy z kolkami ze aż strach. Noce to tragedia. Nie spałam wcale przez ostatnie dwie. Oby do poniedziałku dotrwać bo wtedy kurier przywiezie w koncu leki.

Maja współczuję oby malutkiej jak najszybciej te kolki przeszły. Wiem co przechodzisz bo miałam to samo do momentu jak mleko zmieniłam z bebilonu na nutramigen. Trzymaj się to nie będzie trwało wiecznie! :)

reklama
A ja dzis musialam jechać na pogotowie, bo Felowi od wczoraj mocno ropilo się jedno oczko, a nie chcialam juz czekać do jutra,zeby obejrzała to jego pediatra. No i ma zapalenie, dostał kropelki z antybiotykiem Floxal...czekamy na efekty

Do góry