Bolilol
Fanka BB :)
widać, że ktoś tu nie ma młodszego rodzeństwaCo to ciuciu?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widać, że ktoś tu nie ma młodszego rodzeństwaCo to ciuciu?![]()
Masakra... Ja mam 2 dni plamień i 3 dni @. Czasem potem jeszcze jakieś plamienie się zdarzyja mam ok 6 dni krawienie ale doliczmy do tego plamienie 1-2 dni przed i dzień po![]()
ja w pracy zawsze sobie trzepieMój ma aplikacje biedronki i kazał mi założyć i codziennie trząchamy nowe promocje oczywiście on mi o tym przypominaI idzie kupić jak coś jest fajnego w promo xD
Wow.... pewnie jesteś z niego dumna, jeśli chodzi o rajstopy.Mój był dzisiaj na zakupach. Generalnie wolę zakupy robić sama, bo gdyby on zawsze robił to byśmy zbankrutowali, bo wcale nie patrzy na ceny i zawsze kupuje stertę niepotrzebnych rzeczy. Ale jak już idzie to wszystko w miarę ogarnie, nawet dzisiaj kupił mi rajstopy (nawet dobre!). Ale wziął dwie pary, bo nie wiedział, które lepsze![]()
Każdy ma jakieś swoje slogany...słodyczetak za dziecka mówiliśmy
Nie mamwidać, że ktoś tu nie ma młodszego rodzeństwa![]()
Kaka toKażdy ma jakieś swoje slogany...My jak byliśmy mali, to mówiliśmy na pępek: "kaka"
![]()
mój ex poszedł po tampony, babka spytała jakie to powiedział : że sznurkiemWow.... pewnie jesteś z niego dumna, jeśli chodzi o rajstopy.
Mój by mi nie kupił rajstop, na pewno.
A z tym patrzeniem na ceny, to u Nas to samoma tendencje do przepłacania
![]()
Nie narzekamWow.... pewnie jesteś z niego dumna, jeśli chodzi o rajstopy.
Mój by mi nie kupił rajstop, na pewno.
A z tym patrzeniem na ceny, to u Nas to samoma tendencje do przepłacania
![]()
W sensie słodycze?mój zawsze ciuciu kupuje bo najważniejsze![]()