MyszkaMiki30
Fanka BB :)
taaakW sensie słodycze?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
taaakW sensie słodycze?![]()
Hahahamój ex poszedł po tampony, babka spytała jakie to powiedział : że sznurkiem![]()
A to podobnie jak mój. Zawsze nakupi coli, chipsikow i ciasteczekNie narzekamAle przy okazji przyniósł dwie torby... niczego potrzebnego
![]()
Jak jestem przed okresem to mam fazę na słodkie, ale mój wtedy doskonale wie czego mi potrzebataaak![]()
mój wie, że przez cały cykl karton winka nigdy się nie zmarnujeJak jestem przed okresem to mam fazę na słodkie, ale mój wtedy doskonale wie czego mi potrzeba![]()
Mój dzisiaj kupił 2 opakowania Lindorków, ja już uhahana a ten mówi, że to dla mamy i tesciowejA to podobnie jak mój. Zawsze nakupi coli, chipsikow i ciasteczek![]()
Swoją drogą mój by mi nie kupił ani podpasek ani tamponów, never, mówi , że "to zbyt babskie " I że ma swoje zasadymój ex poszedł po tampony, babka spytała jakie to powiedział : że sznurkiem![]()
U nas to kupowanie chipsów i ciastek to moja działkaA to podobnie jak mój. Zawsze nakupi coli, chipsikow i ciasteczek![]()
i dzień dziecka 1 czerwcaMój dzisiaj kupił 2 opakowania Lindorków, ja już uhahana a ten mówi, że to dla mamy i tesciowej
No dobrze, ja też niedługo może będę mamą co?![]()
mój mi kupi, ale po tym jak dwa razy mi przywiózł ze sklepu coś, co bardziej przypomina pieluchomajtki, to już wolę samaSwoją drogą mój by mi nie kupił ani podpasek ani tamponów, never, mówi , że "to zbyt babskie " I że ma swoje zasady![]()