gimbal.girl
Fanka BB :)
ufff, dziekuje Ci koleżanko za czujnośćWydaje mi się, że jeśli masz taką ilość tabletek to powinnaś brać.
Ale niech ktoś mądrzejszy jeszcze potwierdzi.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ufff, dziekuje Ci koleżanko za czujnośćWydaje mi się, że jeśli masz taką ilość tabletek to powinnaś brać.
Ale niech ktoś mądrzejszy jeszcze potwierdzi.
Jeszcze chwilka na pozytyw jestJa też popsuje statystyki na ten moment
10 dpo i zero.
Czekam do @, bo nie mam regularnych cykli, więc różnie bywa.
skoro test pozytywny to nie odstawiałabym duphastonu do wyników przyrostu.Dzien dobry po weekendzie! W sobotę badalam bete i progesteron. Czekam na wyniki jak na zbawienie. W sobote znowu sobie nasikalam i juz jest zacnie... ale mam nerwy :/ ileż można czekać... dzisiaj mam ostatni dzień duphastonu... boje sie, że jak odstawie to przyjdzie @ ...
Zwykle już wysikiwałam, więc jakoś mi ta nadzieja na ten cykl spadła. Zresztą był baaardzo dziwny, inny od wszystkich jakie miewałam powiedziałabymJeszcze chwilka na pozytyw jest️
️
skoro test pozytywny to nie odstawiałabym duphastonu do wyników przyrostu.
No to zmykaj na mamusiePani Doktor dopisala mi sms, ze bezwglednie bierzemy teraz do 12 tc. Przyrost wydaje sie być prawidłowy![]()