aurii_orelii
Fanka BB :)
Jak urodzisz i dziecko będzie już mówiło mama i chodziło to dopiero docenisz cenne chwilę naTo sens mojego istnienia
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak urodzisz i dziecko będzie już mówiło mama i chodziło to dopiero docenisz cenne chwilę naTo sens mojego istnienia
![]()
Mąż twierdzi, że pies będzie bawiłJak urodzisz i dziecko będzie już mówiło mama i chodziło to dopiero docenisz cenne chwilę na![]()
A ja nie mam co chodzićNa razie to chodzę co chwilę do kibla i sprawdzam czy @ przyszla. Już mnie tak bolą jajniki i macica, że mam ochotę się drzeć
Karola i jakieś cyfry których też nie pamiętama jak byłaś wcześniej?moze Cie znam z wtedy a o tym nie wiem?
![]()
pamiętam! Taki długi ciąg cyfr i avatar to taka dziewczyna rysunkowa w brązowych włosach?Karola i jakieś cyfry których też nie pamiętam![]()
Niee, ja awatar to dopiero teraz sobie wgrałampamiętam! Taki długi ciąg cyfr i avatar to taka dziewczyna rysunkowa w brązowych włosach?![]()
kurde a już myślałam, ze jestem mądraNiee, ja awatar to dopiero teraz sobie wgrałam![]()
Z tych co najbardziej mi utknęły jakoś to ja pamiętam Hera, Gryfin, ZazuuJa na staraczkach 2021 byłam krótko, więc pamiętałam tylko Zazuu bo ona już wtedy była mentorką![]()
Hera to chyba znikneła, a potem ja oprzyszłam, bo kojarzę ją tylko ze starych wątkówZ tych co najbardziej mi utknęły jakoś to ja pamiętam Hera, Gryfin, Zazuu