U
użytkownik 213578
Gość
Ja już po wizycie. Są 2 pęcherzyki wymiary około 18-20 mm więc takie do pęknięcia. Jutro rano zastrzyk i mamy działać. Dość szybko patrząc na to że to dopiero 9 dc 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zrobiłam apostazję - mam problem z głowyJak argumentujecie odmowę? I jak druga strona to przyjmuje?![]()
Dupiata pogoda bo ja też osłabłam ...Boszsze jestem zdechła i oklapła... chce mi się spać a obiad dopiero kończę....
Uważaj, żeby czegoś nie odwalićBoszsze jestem zdechła i oklapła... chce mi się spać a obiad dopiero kończę....
U nas pieknie i slonecznie, pewnie kumulacja nerwy i owulacja - niezly koktajl.Dupiata pogoda bo ja też osłabłam ...
Moja mam też nie wie i się prędko nie dowie nawet jak się uda. Nie mam zamiaru wysłuchiwać, że chyba zgłupiałam w tym wieku :/Rodzice też nie wiedzą. Tylko Wy wiecie
Za każdym razem jak ktoś zacznie temat to staram się go ucinać. Też w Wigilię usłyszałam od mamy, że chciałaby zostać babcią, co skwitowałam czy życzy tego sobie czy mi. Teściowie kiedyś zapytali to usłyszeli, że jeszcze nie teraz. I tak jakoś się z tym bujamy. Ale jeśli przyjdzie co do decyzji o in vitro to powiemy teściom. Ja mojej mamie raczej nie.
To będzie kolejna historia na dziśUważaj, żeby czegoś nie odwalić, ja jak gotuje na odpierdziel, bo mi się nie chce a wiem , że trzeba to nic dobrego z tego nie wychodzi, albo sypnę za dużo czegoś
a potem ląduje w WC jak nie da się uratować.
![]()