Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
12Który to dzień po owulacji?
Ale jeśli nie robiłaś monitoringu, to możesz być nawet dzień lub dwa do tyłu, bo kojarzę, że robiłaś testy owu. Jest nadzieja jeszcze
Nie, nie robiłam, ale ja już chyba za długo siedzę na forum, żeby robić sobie takie nadziejeAle jeśli nie robiłaś monitoringu, to możesz być nawet dzień lub dwa do tyłu, bo kojarzę, że robiłaś testy owu. Jest nadzieja jeszcze![]()
Faktycznie przebija ale dziwnie jak dla mnie wygląda ten test, jakby ten barwnik za bardzo się rozlał i był trochę zalany. Chyba że na zdjęciu tak wyszło
Dziś mam 7dc, ale ostatnia owulacje miałam w 10/11dc...A który dziś DC ?
U mnie dzisiaj popołudniu już fajniejsza, ciemniejsza kreska ( w porównaniu do poprzednich dni i dzisiaj z rana ) i to z trochę z rozwodnionego moczu. Coś czuję, że za 2 dni może być u mnie pik. Bo taką kreska miałam 2 dni przed pikiem.
Ale mam nadzieję, że ten pik będzie dopiero w niedzielę, bo w sobotę robimy imprezkę 30stki nasze dla znajomych w domku z jacuzzi itp i nie chciałabym musieć sie tam seksić po pijaku
Na drugim zdj porównaniu wyschniętych testów, ten na samym dole z dziś z 17.