reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Aż tak źle tam gdzie pracujesz? Ja popełnił ten błąd że wypowiedziałam up a miesiac po wypowiedzeniu okazało się że jestem w ciąży i było cholernie ciężko :( całe szczęście jeszcze się załapałam i miałam l4 na całą ciążę.
Chodzi o formę umowy oraz niewspółmierność wypłaty do tego co robię

reklama
A jak planujesz, w nowej firmie na nowej UOP podejdziesz do starań od razu?
Mieszkam na wsi, do każdego miasta jest daleko więc musiałabym dojeżdżać co najmniej 45km do pracy jeśli taką znajdę, tu miałam w miarę na miejscu, jeden punkt 7km od domu a drugi 30km ( gdzie ostatnio tylko tam jestem) . I jeszcze dzieci i gospodarstwo. Może na KRUS pójdę i tyle.. nie wiem, mam mętlik..

Wszystkie do tej pory są okej.te co nie były okej są podniesione i pod kontrolą.w tym miesiącu będę mieć drożność jak nic po drodze się nie zesra.jak tam też wyjdzie wszystko okej to juz tylko zostaje genetyka.albo aż...
Ja bym sprawdziła jeszcze pasożyty, bardzo dużo się słyszy,że one blokują też. Ja przed staraniami leczyłam helicobater pylori :)

Mi jakoś tak przykro, już raczej nie liczę na nic, nie wiem kiedy ta owulacja faktycznie była, ale obstawiam że w tamtą środę patrząc po testach owu, seks był w czwartek więc mogło się już nie udać z tego czwartkowego, lub udać i jest jeszcze wcześnie..
Eh, pracuje i sobie tak gdybam.
Tak czy siak, trzeba poprawić koronę i iść dalej 😏

Ja dzisiaj +/-7dpo i już mnie nosi.. wczoraj prawie jechałam do apteki po test😂 powinno być tak, że po owulacji zasypiasz na 10dni i budzisz się do zrobienia testu 😂
Spoko, ja jestem dzisiaj 8-7dpo a test już zrobiłam 🤣 oczywiście, że biały na tak wczesnym etapie, no ale 😂 a miałam do poniedziałku wytrzymać 🤣 ale już jutro robić nie będę !

Proszę o wpisanie 🐒.
Czy jestem zła i rozczarowana?
Nie, ależ nie.
Jestem po prostu wkurwiona.

Miało być pięknie. Teraz przez dziecko którego nie ma zostało mi 2 tyg w tej pracy i baj baj. Umowy nie będę przedłużać bo mi nowe warunki nie odpowiadają, a myślałam iść na L4 (z powodu skracjacej szyjki od początku w każdej ciąży a nie od widzimisię), a tak od dziś zostaje z pustą macicą i pustą przyszłością 😭
Przykro mi 😞

reklama
Do góry